Show
Crveni tim 'preselio' u šumu, a plavi dobili priliku za osvajanje osobnog imuniteta
RTL

tko je imao najviše koncentracije?

Crveni tim 'preselio' u šumu, a plavi dobili priliku za osvajanje osobnog imuniteta

Dok su plavi u pripremama za Grawe maraton, crveni su hodali po planini tražeći vodu kako bi se mogli tuširati. No Sanja je iznenadila svoj tim i rekla im da moraju otići u posjet crvenima

Jutro nakon Domagojeva ispadanja u kuću kod kandidata dolazi Sebastian Fleiss – čovjek koji ih budi u cik zore i obavještava da ih u dnevnom boravku čeka odjeća koju trebaju odjenuti. Crveni je tim dočekala posebna odora koja im je dala naslutiti da je pred njima zanimljiv tjedan.

Sebastian je potom objasnio da crvene vodi na četiri dana u prirodu, gdje će morati naučiti kako preživljavati. Za to vrijeme plavi uživaju u doručku i sjedenju na suncu.

Nakon dugog hodanja crveni su napokon stigli do svog odredišta koje će im biti dom sljedećih dana, a prvi im je zadatak podignuti šator. To se pokazalo poprilično problematično i trajalo je prilično dugo, a nakon što su konačno uspjeli, Sebastian im je dao sljedeći zadatak - moraju napraviti rov oko šatora, ložište za vatru te iskopati rupe koje će im biti WC.

Plavi su odradili trening sa Sanjom. Jedan su dio odradili pokraj kuće, a drugi u bazenu, što je bilo malo problematično za Magdalenu koja se i dalje boji vode, ali je svejedno odradila trening te na kraju čak i zaronila.

Miro i Marijo napravili su ložište za vatru, a nakon toga morali su pronaći i suho drveće kako bi je mogli naložiti. Crveni su se nakon odrađenog posla počastili kavom, a plavi sve to vrijeme uživaju. Alen je čak priznao da mu nimalo ne nedostaju, a s Ninom je prokomentirao i Domagojevo izbacivanje za koje oboje misle da je bilo potpuno nepravedno te vjeruju kako je njegovo izbacivanje zapravo interni dogovor crvenih.

Nakon prve noći u šumi kandidati su jako zadovoljni boravkom, pa je i Sebastian komentirao kako je iznenađen koliko su dobro prihvatili zadatak. Dok su plavi u pripremama za Grawe maraton, crveni su hodali po planini tražeći vodu kako bi se mogli tuširati. No Sanja je iznenadila svoj tim i rekla im da moraju otići u posjet crvenima kako bi vidjeli što rade. Tamo ih je zapravo dočekala prilika za osvajanje imuniteta. Svaki kandidat mora stati na panj na jednoj nozi, a pobjednik je onaj tko najdulje izdrži tako stajati.

Petar je prvi odustao jer ima bolove u koljenu, a nakon njega odustala je Irena. Na kraju se pokazalo da je najviše koncentracije imao Marijo koji se tako osigurao od ispadanja.

Nova epizoda "Života na vagi" na programu je u utorak u 21 sat!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!