Show
Miro se spasio od ispadanja, a Domagoj, Mario i Marko vratili se u show
RTL

POVRATAK OTPISANIH

Miro se spasio od ispadanja, a Domagoj, Mario i Marko vratili se u show

Svako je vaganje kandidatima poseban stres, ali ovo im je vaganje poseban šok

Naime, ovog puta nisu im konkurencija samo kandidati koji su ostali u kući nego i stari kandidati koju su dobili priliku vratiti se u show. O ispadanju iz kuće odlučuje crvena linija, a ispada dvoje kandidata.

Marijana im je objasnila da ih trenutačno u kući ima 10, ali nakon ovog vaganja bit će ih 14. Povratak bivših sustanara šokirao je kandidate, a Miro je prokomentirao da ga nitko od bivših stanara nije pozdravio.

Starih šest kandidata izvagalo se dan ranije, a od preostalih kandidata prvi je na vagu stao Ivan. Od prvog vaganja na kojem je imao 152,9 kg do danas je izgubio 34,3 kilograma.

Petar je s početnih 170,2 kilograma došao na 131,2, što znači da je dosad skinuo 39 kilograma. Biserka je prije showa imala 131,2 kg, a danas ima 105,6, što je gubitak od 25,6 kilograma.

Josipa je u show došla sa 143,4 kg, danas ima 113,1, odnosno 30,3 kilograma. Alen je imao 181,3 kilograma, a sada ima 134,7 kilograma, što je gubitak od 46,6 kilograma. Miro je na prvom vaganju imao 151,8 kg, a danas ima 127,1 kg, što je razlika od 24,7 kilograma. S tim se rezultatom našao ispod crvene crte, ali ima kilogram prednosti još od prvog izazova koji može iskoristiti kad poželi.

Irena je druga kandidatkinja koja je u ovoj sezoni pala ispod 100 kilograma. Trenutačno ima 99,6 kg, a u show je došla sa 132,8 kg, što je gubitak od 33,2 kg.

Baro je u show došao sa 159,8 kilograma, a trenutačno je 36,8 kilograma mršaviji. Luka je na vaganju imao +0,6 kg, ali unatoč tomu, ima odličan ukupno rezultat. U show je došao sa 149,8 kilogram, a trenutačno ima 111,2 kg, što je gubitak od 38,6 kg.

Nina je posljednja išla na vaganje i ugodno se iznenadila kada je vidjela da je napokon pala ispod 100 kilograma. U showu je počela sa 124 kilograma, a sada ima 99,9 kg, što znači da je izgubila 24,1 kg.

Prema tim rezultatima, ispod crvene crte su Vanja i Miro, ali Miro ima prednost od jednog kilograma, što je odlučio iskoristiti u ovom trenutku. Taj mu je potez ujedno bio spasonosan jer je tako u ukupnom postotku prešao Keti. Ona je dosad izgubila 16,8% ukupne tjelesne mase, a on 16,9%.

Keti je otvoreno priznala kako joj najviše od svega smeta što ju je izbacio Miro, koji se na vaganju uvijek provlači kroz ušicu igle.

Nakon povratka Domagoja, Marija Mandića i Marka sliježu se dojmovi. Alen je komentirao da očekuje kako će mu se Mario osvećivati jer ga je nominirao dok se povratnički trio sa zadovoljstvom smješka jer ih mnogi ni u najluđim snovima nisu očekivali.

Kako će izgledati povratak 'otpisanih' i hoće li to kandidate potaknuti da još jače prionu treninzima doznajte u novim epizodama 'Života na vagi' od ponedjeljka do petka u 21 sat na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!