Show
Alen stao na vagu i svojim rezultatom zaprepastio sve
RTL

život na vagi

Alen stao na vagu i svojim rezultatom zaprepastio sve

Koliko je kilograma Alen ukupno izgubio te koje će se osobe naći ispod žute linije, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u

Kad su došli u show, kandidati 'Života na vagi' nisu mogli pretrčati ni sto metara, a večeras ih očekuje predzadnji Veliki izazov u kojem će testirati kondicijsku spremu koju su izgradili tijekom četiri mjeseca koliko su u showu.

Tri kilometra trčanja po sto metara te devet kilometara na biciklu – izazov je koji očekuje 'sedmoricu veličanstvenih', a onaj najbolji dobit će pola kilograma prednosti na vaganju.

No već na samom početku treneri će im otkriti da u izazovu mogu sudjelovati samo potpuno zdravi kandidati, pa će tako izazov izgubiti sedmero natjecatelja, a ostat će samo njih troje.

Također, i kandidati će iznenaditi trenere, priredivši im pravu malu 'priredbu za kraj školske godine', što će Sanju i Marija 'izuti iz cipela'.

Sedmero će kandidata stati i pretposljednji put na vagu, a Alenov rezultat sve će zaprepastiti jer će od svih natjecatelja i svih sezona dosad - izgubiti najviše kilograma.

Koliko je kilograma Alen ukupno izgubio te koje će se osobe naći ispod žute linije, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!