Show
Goran je odlučio poslati Anu, Karlu, Vesnu i Klavdiju kući
RTL

podijelio ruže

Goran je odlučio poslati Anu, Karlu, Vesnu i Klavdiju kući

U drugoj epizodi, Goran je morao od 19 djevojaka, odabrati njih 15 s kojima se želi bolje upoznati

Nakon kratkog upoznavanja s 19 natjecateljica, stigao je red na prve eliminacije u kojima je Goran dodijelio 15 ruža djevojkama koje su mu se najviše svidjele.

Na kraju prve epizode i na početku cocktail partyja Goran Jurenec je na razgovor nasamo prvu pozvao manekenku Aleksandru Mitrović, koja ga je zaintrigirala izjavom kako imaju nešto zajedničko. To se nikako nije svidjelo Klari, koja je odmah odlučila prekinuti njihov intimni trenutak samo kako bi ona dobila nekoliko minuta s njim.

Uvidjevši kako mora djelovati odmah, Iva Runjanin je odigrala vrlo lukav potez – požalila se da joj je hladno, a Goran joj je odmah dao sako i pozvao je na razgovor u četiri oka. 

Najbolji potez večeri napravila je Daisy Zaccarin, koja je iznenadila Gorana posebnim darom – privjeskom Isusa. Taj ga je potez toliko ganuo da je simpatična Slovenka osvojila prvu ružu!

Nakon toga Hana Rodić i Goran su se odlučili malo bolje upoznati, no Mirna Gostinski to jednostavno nije željela dopustiti. Uzela je stvar u svoje ruke, prekinula njihovo zbližavanje i tim potezom toliko šarmirala Gorana da je dobila drugu ružu.

Kako je večer odmicala, a party se približavao kraju, došlo je vrijeme za najvažniji trenutak večeri - ceremoniju ruža na kojoj je Goran morao odlučiti s kim se želi nastaviti dalje družiti. Nažalost, cvijet nisu osvojile Ana Tomičić, Karla Krneta, Vesna Stanić i Klavdija Kolar te su propustile priliku pobliže upoznati Gorana.

Kako će se dalje razvijati situacija u vili, hoće li djevojke postati prijateljice ili ljute suparnice te koju će prvu Goran pozvati na spoj, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!