Show
Goran odveo Hanu na romantičan spoj u špilju: 'Zamalo sam ju poljubio, jedva sam se suzdržao'
RTL

bajkovita večer

Goran odveo Hanu na romantičan spoj u špilju: 'Zamalo sam ju poljubio, jedva sam se suzdržao'

U četvrtak navečer Gospodin Savršeni odabrao je atraktivnu Hanu za prvi single date te je s njom proveo cijeli dan dok su ih druge djevojke budne čekale da saznaju sočne detalje

Goran Jurenec i Iva Runjanin snimali su intimnu scenu iz filma 'Duh' te su se toliko zbližili da je Goran iskoristio priliku za poljubac.

"Ivu sam odabrao jer o njoj najviše želim saznati. Posebna je i iskrena, što ne vidim kod svih cura", priznao je Gospodin Savršeni i dodao: "Cijelo vrijeme se slatko smješkala i jednostavno sam je morao poljubiti."

Iva se u tom trenutku potpuno zacrvenila jer nije očekivala poljubac u obraz, a sve su vidjele Hana i Nandi, koje su ih cijelo vrijeme špijunirale.

"Hana je bila malo ljubomorna na Ivu jer voli biti u centru pažnje", primjetila je Nandi. Kasnije su djevojke dobile novo ljubavno pismo od Gorana u kojem jednu od njih poziva na single date, a ta sretnica bila je – Hana!

Iako su sve ostale djevojke bile pomalo razočarane što se njihovo ime ne nalazi u pismu, nekolicina ih se složila kako je to ipak najviše pogodilo Daisy, koja se, izgleda, potpuno zaljubila u Gorana.

"Daisy je najviše povrijedilo ovo pismo. Ako se ne rasplače danas, nikad neće", izjavila je Nandi, a Daisy je to dosta stoički primila. "Ne mogu reći da sam se baš zaljubila, ali priznajem da mi se jako sviđa", kazala je.

Goran je potom došao ispred vile po svoju pratnju te je odveo najprije u planine, a potom joj darovao zamamnu haljinu i odveo je u Grgosovu špilju, nedaleko od Samobora na romantičnu večeru pod zemljom. Hana i Goran izmijenili su malo nježnosti i prošli mnoge teme te se tako bolje upoznali, a savršeni neženja atraktivnoj je crnki odlučio odmah pokloniti crvenu ružu kako bi je spasio sljedeće ceremonije ruža.

"Kada sam joj dao ružu, zamalo sam je poljubio, ali suzdržao sam se, možda me hladnoća u špilji ohladila", našalio se Goran, koji je za Hanu pripremio privatnog gitarista i pjevača te tako zaokružio bajkovitu večer.

Za to vrijeme, ostale su natjecateljice nestrpljivo čekale njihov povratak kako bi doznale što se sve između njih dogodilo, no Hana je najbolje detalje odlučila zadržati samo za sebe iako im je priznala da je ovo bio pravi 'dream date' te se pohvalila dobivenom ružom.

Kako će se dalje razvijati situacija u luksuznoj vili, ne propustite pogledati u nadolazećim epizodama popularnog showa 'Gospodin Savršeni' od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!