Show
Astrologinja otkrila tko je idealna žena za Gospodina Savršenog: 'Između vas frcaju iskre'
RTL

večer završila u napetom tonu

Astrologinja otkrila tko je idealna žena za Gospodina Savršenog: 'Između vas frcaju iskre'

U vili Gospodina Savršenog pojavila se posebna gošća – astrologinja Anđelka Subašić

U utorak navečer u vili Gospodina Savršenog pojavila se posebna gošća – astrologinja Anđelka Subašić, koja je djevojkama otkrila kakvu ženu traži Goran i koliko su one kompatibilne s njim.

"Goranova idealna žena treba biti postojana i stabilna, mora biti lojalna i čvrstog karaktera, spontanih emocija i savršenog izgleda. Treba imati vlastiti identitet, da nije totalno njemu podređena i da ima vlastito ja", kazala je astrologinja, a njezina otkrića najviše su pogodila Gabrijelu.

"Kompliciran je. Ako sve to traži, trebamo vidjeti što onda nudi zauzvrat", prokomentirala je Gabi, a Anđelka je imala spremnu analizu njihovog odnosa.

"Nemojte glumiti da vas ne privlači, ljubomorni ste i prikrivate emocije, vi ste tempirana bomba. No vrlo ste kompatibilni i jako ste si privlačni međusobno, možda vas samo ovo okruženje ne stimulira", zaključila je astrologinja te nastavila s drugim analizama.

"Vrlo privlačna njemu, Hana nekako dominira i snažno ističe svoju ženstvenost. Ono što želi, samo ispruži ruku i uzme. Tu frcaju iskre i slobodno ga zavodite", kazala je Subašić atraktivnoj crnki, a ona je bila jako zadovoljna takvom naklonosti zvijezda.

Nakon druženja s astrologinjom, djevojke su dobile pisma u kojima ih Goran poziva na grupni spoj, a sretnice koje su otišle na kajaking na Mrežnicu bile su – Anezi, Klara, Ana, Marija, Ivana, Gabrijela i Aleksandra. Ostale djevojke bile su malo razočarane što ostaju u vili, ali odlučile su napraviti zabavu uz bazen, gdje su na miru mogle komentirati sve što misle o ostalim natjecateljicama.

Za to vrijeme, na Mrežnici je Goran odvojio malo vremena nasamo za Ivanu, koja mu se učinila vrlo zanimljivom i atraktivnom, a nakon toga odabrao je još jednu djevojku za single date – Gabrijelu!

"Sviđa mi se Gabi jer je direktna, što misli, to kaže i to cijenim jer odmah znaš na čemu si", kazao je Goran, koji je na romantičnom pikniku na travi iz Gabrijele pokušao izvući razlog zašto se prijavila u show i kakvo mišljenje ima o njemu.

"Jako si simpatičan i imaš manire koje danas muškarci nemaju i to mi se sviđa", priznala je Gabi te kazala kako se nada da je to njegovo pravo lice, a Goran joj je odlučio dodijeliti prvu ružu kako bi bila sigurna na idućoj ceremoniji.

Kada su se vratili u vilu, ostale natjecateljice nisu mogle vjerovati da je baš Gabrijela dobila prvu ružu jer je donedavno pričala protiv Gorana, a Hana smatra da nije trebala prihvatiti tu ružu jer je i sama priznala da joj baš i nije stalo do njega.

Večer je završila u napetom tonu, a nastavak se očekuje sutra u isto vrijeme na istom mjestu – show 'Gospodin Savršeni' ne propustite pogledati u srijedu u 21 sat na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!