Show
Nina Martina ne odustaje: 'Izgubila sam 66 kilograma'

mršavi i dalje

Nina Martina ne odustaje: 'Izgubila sam 66 kilograma'

Nina Martina Korbar, natjecateljica treće sezone 'Života na vagi' ne odustaje od zdrave prehrane i vježbanja

Nina Martina Korbar, natjecateljica treće sezone showa 'Život na vagi' na Instagramu je podijelila fotografiju u kratkim hlačicama i topu koji su istaknuli njezinu novu figuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Od svoje najvise kilaže sam smršavila 66 kilograma. Najbitnija je pravilna prehrana, a nekon nje, redoviti treninzi. Nakon toliko puno izgubljenih kilograma svi imamo dosta veliki problem sa kožom, ali sa tim problemom se uspješno bori Med Contour. Taj fenomenalan aparat ne samo da pomaže u zatezanju kože nego i uklanja celulit i pomaže vam smanjiti obujam na kritičnim područjima na koje je treningom jako teško djelovati ( kao npr. koljeno ). U @centar_venus sam redovito odlazila na tretmane nakon izlaska iz showa i mogu vam reći da se stvarno vidi velika razlika od prije...definitivno ću nastaviti sa Med Contourom � Toplo preporučam svima da ih posjetite, pogledate koje sve ponude i tretmane nudi @centar_venus ��‍♀️��‍♀️�� Sigurno ćete biti zadovoljni kao i ja � PS- curke u salonu su preljubazne �

A post shared by NinaK �� (@nina_martina_korbar_) on Nov 27, 2018 at 5:54am PST

 

“Od svoje najviše kilaže sam smršavila 66 kilograma. Najbitnija je pravilna prehrana, a nakon nje, redoviti treninzi”, objasnila je Nina i koja je na početku showa imala 124 kilograma, a u finalu je imala 84. No, nakon finala njezin zdrav život i prehrana nisu prestali, pa je Nina nastavila gubiti kilograme, a otrkiva kako će nastaviti svoju borbu s kilogramima. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!