Show
Novi reality show Power Couple na RTL-u
RTL

ne propustite

Novi reality show Power Couple na RTL-u

Svi oni koji misle da mogu 'unovčiti' ljubavnu vezu jer dovoljno poznaju svog partnera trebaju se prijaviti

Smatrate li da vaš partner zna ispeglati košulju ili da vaša partnerica može bez problema bočno parkirati auto? Sigurni ste da toliko dobro poznajete svojeg partnera ili partnericu da ste spremni i kladiti se u to?

Novi RTL-ov reality show, izraelske produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenciji showa 'Power Couple' pomoći će natjecateljima da doznaju jesu li u pravu i jesu li spremni sve uložiti za ljubav!

'Power Couple' stavlja parove u zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati te posvađati, no na kraju će im sudjelovanje u showu biti iskustvo koje će pobjednicima donijeti do 100 tisuća kuna za koji su se sami izborili.

Naime, svaki par na početku showa dobiva određeni novčani iznos i s njima se kladi u raznim izazovima, a točnim okladama iznos se može uvećati i do 100 tisuća kuna. Ako par na kraju showa  pobijedi, s tim novcima odlaze kući.

Sve ovisi koliko dobro poznajete svojeg partnera/icu i koliko ste hrabri uložiti novca koji imate na raspolaganju. Jedan dio para kladi se na uspjeh svog partnera dok se nalaze u zabavnim izazovima. No pobijediti u ovom showu nije lako jer se kandidati natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj.

Novi reality show 'Power Couple' vrlo je brzo postao popularan u svijetu pa je od 2014. godine, otkako je u eteru, dobio čak osam inačica diljem svijeta.

Svi oni koji misle da mogu 'unovčiti' svoju ljubavnu vezu jer dovoljno dobro poznaju svojeg partnera/icu mogu se prijaviti na broj telefona 060/501-554 (3,45kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilne mreže) ili putem internetske stranice www.rtl.hr/prijave.

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!