Show
Simon Cowell htio smjestiti kandidatkinji s nevjerojatnom životnom pričom pa stisnuo zlatni gumb
Screenshot

Kakav prevrat!

Simon Cowell htio smjestiti kandidatkinji s nevjerojatnom životnom pričom pa stisnuo zlatni gumb

Kechi Okwuchi je izvedbom pjesme 'You Are The Reason' oduševila publiku i žiri, ali isto tako i svojom fascinantnom životnom pričom

Čak ni Simon Cowell, poznat po svojim oštrim kritikama namijenjenima natjecateljima showa 'America's Got Talent: The Champions', nije mogao ostati imun na predivnu izvedbu Kechi Okwuchi.

Izvela je pjesmu Caluma Scotta 'You Are The Reason' i ostavila publiku i žiri bez daha.

No, nije se isprva činilo kako je to dovoljno za prolazak dalje.

"Bit ću iskren s tobom, nije mi se ovo baš jako svidjelo", rekao je zaigrani Cowell prije nego je stisnuo zlatni gumb i tako pokazao što zaista misli.

Kechi je oduševila i svojom nevjerojatnom životnom pričom. Naime, 28-godišnjakinja je 2005. godine preživjela avionsku nesreću u kojoj je poginulo 107 od 109 prisutnih putnika. Među žrtvama je bilo 60 njezinih školskih kolega.

Odtad je bila na stotinjak operacija kojima je liječila ozljede i opekotine. Iako su joj liječnici davali samo 30 posto šansi za preživaljvanje, Kechi se izvukla, a kaže da joj je upravo glazba spasila život.

Snimku nastupa je u jednom danu pogledalo nekoliko milijuna ljudi, a društvene mreže pršte od oduševljenja njezinim vokalom i životnom pričom.

Èitaj, prati i komentiraj naše prièe i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!