Show
Jovan kući poslao Paulinu, ona poručila: 'Vrstan je tehničar i ima velikog konja'
RTL

ŠOK NA SELU

Jovan kući poslao Paulinu, ona poručila: 'Vrstan je tehničar i ima velikog konja'

U novoj epizodi RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu' farmeri su morali odlučiti koje kandidatkinje idu s njima na farmu, a koga će poslati kući

Dragan je odlučio da kući šalje Martinu

"Malo sam razočarana, ali premalo smo komunicirali", kratko je rekla Martina. Dragan je tako na svoje imanje poveo Moniku, Rebeccu i Miru

Ljubo je odlučio kući poslati Mariju. "Presudila je priča. Neke se vole zezati i pričati, a neke šute", objasnio je Ljubo svoju odluku te u Metković sa sobom poveo Veru, Violetu i Ljubicu.

Željko je pred svoje djevojke stao s dva buketa cvijeća što je značilo da dvije odlaze kući. Odlučio je da je to Irma, koja se u međuvremenu zaručila i uskoro se udaje, i Senka. Na farmu s njim tako odlaze Maja Lena, Jacqueline i Ruža.

Boris je kući poslao Radmilu, a na njegovo imanje odlaze Valerija, Tajana i Ana-Paula.

Marko je Marijani prije svoje odluke šapnuo da se već zaljubio, a doma je poslao Anu dok su Ksenija, Mila i Rasema otišle s njim. 

Iako se s njom ljubio, a mnogi vjeruju da je tu bilo i nečega više, Jovan je kući poslao Paulinu, a svojom odlukom nije šokirao samo nju, već i ostale sudionike emisije. 

"Meni je drago. Bilo je dobro dok je trajalo, prepuštam ti ove cure", rekla mu je Paulina

"Želim da ovaj mladi gospodin, koji je vrstan tehničar, da pokaže mladim curama, kao što je i meni, da ima velikog konja", rekla je Paulina obraćajući se Victoriji, Ivani i  Sanji koje s Jovanom odlaze na farmu. 

"Dvoličan je i samo želi avanture. Žao mi je ovih cura. Mlade su, neiskusne i očekuju od njega ljubav, a to neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom cijelo vrijeme, što smo radili - radili smo i žalosno da skupljaju tuđe otpatke", zaključila je izbačena Paulina

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!