Show
Nevjerojatna izvedba: Autistični i slijepi mladić dobio zlatni gumb u showu 'America's Got Talent'
Youtube

Emotivan trenutak

Nevjerojatna izvedba: Autistični i slijepi mladić dobio zlatni gumb u showu 'America's Got Talent'

Kodi Lee jednostavno je potpuno oduševio žiri i publiku svojim nastupom i zaradio zlatni gumb nove članice žirija

Jučerašnja epizoda 'America's Got Talent' nije baš nikog ostavila ravnodušnog, a pao je i zlatni gumb. 

 Na velikoj pozornici pojavio se 22-godišnji mladić Kodi Lee u pratnji svoje majke Tine koja je ukratko objasnila kako je njezin sin autističan i slijep, a u isto vrijeme je pravi entertainer. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kodi je slijep i autističan. Saznali smo da voli glazbu od malih nogu. Slušao je i raširio oči te počeo pjevati i tada sam se rasplakala. Shvatila sam da je on entertainer. Kroz glazbu i nastupanje, uspio je preživjeti u ovom svijetu jer, kad si autističan, teško je raditi sve što i drugi. Glazba mu je spasila život", rekla je. 

Kodi je sjeo za klavir i počeo svirati pjesmu Donnyja Hathawayja, 'A Song For You',  i već je u prvih nekoliko sekundi apsolutno oborio žiri s nogu svojim glasom i sviranjem.

"Ja sam nova u žiriju ove sezone, a također sam i novopečena mama. To je najteži, ali i najbolji posao ikada" rekla je 46-godišnja glumica Gabrielle Union koja je kći Kaaviju dobila u studenog prošle godine preko surogat majke. 

 

 

"Samo želiš dati djecu mjesec i zvijezde i duge. Danas ću ja dati vama nešto posebno", rekla je i stisnula zlatni gumb koji znači automatski prolaz u finale. 

S njezinom su se odlukom složili fanovi showa na društvenim mrežama i pisali kako je zlatni gumb napokon otišao u prave ruke.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!