Show
Armin Malikić pobjednik je showa 'Zvijezde - ljetni hit'!
RTL

čestitamo!

Armin Malikić pobjednik je showa 'Zvijezde - ljetni hit'!

Sinoć je održano finale showa u kojem je Armin slavio kao novi pobjednik

Nakon tisuće prijavljenih kandidata i emotivnih priča stiglo je vrijeme za posljednje vokalne obračune - veiko finale u kojem se pet najboljih borilo za Tončijev hit, 50 000 kuna i nastup na Splitskom festivalu

(FOTO: Screenshot) 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi nastup večer odradili su svi finalisti zajedno s Brankom Đurićem Đurom, premijerno izvevši novi singl Bombaj štampe 'Samo lagano', kojim su sve u studiju rasplesali, a žiri još više zbunili jer svi su, kako su i naglasili, briljirali.

>>Armin Malikić nakon pobjede: 'Bio sam malo šokiran, kasnije sam naručio jedan, kako pjesma kaže, 'tonik-džin' i spavao 11 sati'

Prvi je krug bio namijenjen duetima. Prvi su na pozornicu izašli Andrea Kadić i Petar Grašo te otpjevali njegovu pjesmu 'Ako te pitaju'. Sljedeći su na redu bili Lucijan Janko Krnic i Nina Badrić koji su izveli njezin veliki hit 'Dani i godine'. Petar Grašo otpjevao je duet i s Ivanom Vidovićem, a odlučili su se za Oliverovu i Gibonnijevu 'U ljubav vjere nemam'. Za svoj drugi izlazak na pozornicu ponovno je bila spremna Nina koja je zajedno s Linom Pejovskom otpjevala baladu 'Da se opet tebi vratim'.

(FOTO: RTL) 

Šećer na kraju prvog kruga bili su Armin Malikić i Đuro koji su otpjevali Čolićevu 'Produži dalje'. ''Ovo možda nije pjesma u kojoj ti možeš pokazati sve što znaš, ali ipak si izdominirao i svaka ti čast'', kazala je Andrea.

>>Ivan nije odnio pobjedu u 'Zvijezdama', ali to ga neće spriječiti da osvoji estradu: 'Želim svirati i pjevati te živjeti od toga, biti full-time glazbenik'

Uslijedilo je prvo napeto glasanje, tijekom kojeg je svatko od članova žirija ocjenom od 1 do 5 ocijenio kandidate, a nakon kojeg je odabrano TOP 3. Bodovima žirija odlučeno je da su to Ivan Vidović, Andrea Kadić i Armin Malikić. 

Drugi krug otvorila je jedina dama u TOP 3. Andrea Kadić otpjevala je Vannin hit 'Daj mi jedan dobar razlog'. Ivan Vidović za svoj je solo nastup odabrao emotivnu, ali i moćnu Gibonnijevu pjesmu 'Dobri judi' i žiri raznježio u potpunosti, a čak je i on pustio suzu. Drugi je krug natjecanja zatvorio Armin Malikić koji je na posve svoj način donio pjesmu 'Pričaj mi o ljubavi' grupe Đavoli, a žiri se morao ustati i zapljeskati mu.

(FOTO: RTL) 

Nakon izvanrednih solo nastupa uslijedilo je još jedno glasovanje. Nakon zbrajanja bodova, odlučeno je da u TOP 2 idu Armin Malikić i Ivan Vidović. Upravo oni premijerno su zatim otpjevali Tončijev ljetni hit koji će osvojiti pobjednik pod nazivom 'Ja bi tija bit'.

Čast da proglasi pobjednika pripala je upravo Tončiju koji je obznanio da je pobjednik i vlasnik novog ljetnog hita Armin Malikić.

>>Armin nasmijao žiri do suza: 'Pa kako ti misliš liječiti ljude?!'

(FOTO: RTL) 

''Želio bih se zahvaliti svima što su mi dopustili da budem lud koliko mogu biti i da dam sve od sebe. Ovo mi je bilo jako važno... Iz tog razloga sam tako emotivan!'', kazao je pobjednik Armin koji je ponovno izveo, sada i službeno svoju pjemu, 'Ja bi tija bit'.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!