Show

Gospodin Savršeni sasvim iskreno: 'Bio sam u dužoj vezi, zabrljao i povrijedio sam sebe'

On je Matić, Mijo Matić, Gospodin Savršeni i trenutačno najpoželjniji hrvatski neženja

Gospodin Savršeni već u prvom tjednu osvojio je srca ženske publike. Kako i ne bi kad je prvak Hrvatske u bodybuildingu, a radi i kao osobni trener, vatrogasac i model.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mijo Matic (@mijomatic) Ruj 9, 2019 u 8:23 PDT

 

"Ne znam što bi istaknuo na sebi kada bih se morao opisati. Lakše je kada te drugi opisuju. Svi ti epiteti koje su rekli apsolutno stoje. Avanturista, otvoren, možda malo nekad i sramežljiv. Jedan sasvim običan dječak, jer sve ovo čime se bavim to volim, izražavam se kroz to, kroz iskustva koja sam prošao, od fitnessa, vatrogastva, sporta, životnih situacija", rekao je Mijo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iza ovog zavodnika možda jesu godine iskustva, ali kada su veze u pitanju, jedna ga je posebno obilježila

"Pa kao klinac sam bio u dužoj vezi i tu sam zabrljao malo i povrijedio sam sebe. Tada sam se krenuo ostvarivati na poslovnom polju. Onda nisam znao ni što želim, bio sam sav izgubljen. Imao krive vrijednosti i krivo razmišljanje, ali mislim da mi je tako nešto i trebalo jer me to dovelo na neki malo bolji put", zaključio je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mijo Matic (@mijomatic) Lip 22, 2019 u 2:59 PDT

 

A nema boljeg lijeka od žena koje se bore za njegovo srce. "Nije do pažnje toliko, ali ne mogu reć da ne godi, stvarno je lijep osjećaj", kaže on. 

Tražiti djevojku pred kamerama, vjerujemo, nije lako, pogotovo kada te i društvo drži na piku. "Moje društvo je dosta humoristično, vole se šaliti, pogotovo na moj račun, a i ja sam takav. Puno smijeha, ali ponosni su i drago im je zbog mene", rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mijo Matic (@mijomatic) Lip 10, 2019 u 5:10 PDT

 

Svaka od ljepotica koje se bore za ljubav Gospodina Savršenog je posebna na svoj način, no nas je zanimalo kakve osobine će njega osvojiti na prvu.

"Pa pretpostavljam nešto slično meni. Humor, otvorenost, iskrenost, pozitivan pristup. Ne idem toliko 'glavom' koliko intuitivno, srcem i onda je teško izraziti se", dodaje Mijo. 

Šarmantan i pun manira, dečko kakav se rijetko nalazi. Zašto je baš on trenutno najpoželjniji muškarac, priznaje, nije lako odgovoriti. "Zaista ne znam. Možda osmijeh, možda otvorenost, pozitivan pristup prema svemu", kaže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mijo Matic (@mijomatic) Ožu 4, 2019 u 3:57 PST

 

A ako se nas pita, privlači i osmijeh, prodorne oči, stas, ali i osobnost. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!