Ostani doma
Show
MAC ceremonija nagrađena međunarodnim BEA priznanjem za muzički događaj godine
Promo

regionalni događaj

MAC ceremonija nagrađena međunarodnim BEA priznanjem za muzički događaj godine

Kreativnost, inovacije i regionalni značaj događaja bili su presudni kriteriji da se MAC nađe među dobitnicima nagrada

Manifestacija Music Awards Ceremony okrunjena je u Milanu prestižnim međunarodnim priznanjem BEA (Best Event Awards). Kreativnost, inovacije i regionalni značaj događaja bili su presudni kriteriji da se MAC nađe među dobitnicima nagrada u oštroj konkurenciji manifestacija iz 30 zemalja svijeta.,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) Pro 2, 2019 u 10:52 PST

Jedinstvena regionalna ceremonija koja objedinjuje dodjelu priznanja i nastupe izvođača kroz najsuvremeniji muzičko - scenski izraz i vrhunsku scensku produkciju, MAC, osvojila je treće mjesto u kategoriji Muzički događaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalno natjecanje na kome se biraju najbolji događaji godine i najbolje lokacije, organizira ADC Group. Ovo je bila 14. po redu dodjela priznanja u okviru Bea World festivala, međunarodnog festivala događaja i komunikacija.

Žiri koji je odlučivao o nagradama bio je sastavljen od vrhunskih profesionalaca u sferi marketinga i komunikacija, odnosno donositelja odluka u najvećim svjetskim multinacionalnim kompanijama kao što su Oriflame, Lavazza, Lego, Airbus, Ferrari, Bayer itd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) Vel 16, 2019 u 12:49 PST

 

U ime manifestacije Music Awards Ceremony, nagradu je na BEA ceremoniji primio Milenko Škarić, osnivač i vlasnik kompanije Skymusic u čijoj se organizaciji i produkciji održava MAC.

“Ovo je prvo međunarodno priznanje za MAC i jako smo sretni. Ponosan sam na cijeli tim Skymusica koji je vjerovao u ideju da je moguće ujediniti regiju jednim muzičkim događajem na najvišem produkcijskom nivou. Konkurencija u Milanu je bila jaka, nadmetali su se muzički događaji iz gotovo svih zemalja svijeta, ali žiri je prepoznao našu kvalitetu. Ovo priznanje nam je ujedno i motiv da sljedeće godine budemo još bolji”, rekao je Škarić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) Sij 29, 2019 u 3:10 PST

 

Manifestacija MAC ušla je nedavno i u finale izbora za još dva međunarodna priznanja - Eventex i German Brand Awards, a proglašenja pobjednika ta dva takmičenja bit će održana u svibnju i lipnju 2020. godine.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!