Ostani doma
Show
Više od 600 nominacija u 17 kategorija: Otvoreno glasanje za MAC ceremoniju
Srdjan Ilic/PIXSELL

glazbeni spektakl

Više od 600 nominacija u 17 kategorija: Otvoreno glasanje za MAC ceremoniju

U siječnju će se održati najveća glazbena manifestacija na ovim prostorima, a sada je službeno otvoreno glasanje za izvođače

Glasanje za MAC je počelo. Na službenoj stranici objavljene su pjesme koje su za MAC priznanja nominirale radio stanice iz regije, a na vama je da svojim glasovima najboljim pjesmama osigurate pobjedu na manifestaciji Music Awards Ceremony 27. siječnja u Štark Areni u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) Pro 18, 2019 u 9:33 PST

 

Radio stanice iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore i Slovenije sudjelovale su u nominiranju pjesmi za dodjelu MAC priznanja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Najveća regionalna manifestacija: Glazbeni megaspektakl MAC objavio datum prikazivanja

Više od 600 nominacija raspoređeno je u 17 kategorija i publika iz regije kao i iz cijelog svijeta, ima priliku da online besplatno glasa za svoje favorite.

Glavna osobnost MAC-a je što spaja naizgled nespojive muzičke žanrove pa se tako i ove godine na listama za nominacije nalaze kako pop i rok, tako i pjesme narodne muzike, trep, hip-hop, a MAC priznanja bit će dodijeljenja za svaku od kategorija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) Stu 23, 2019 u 2:11 PST

 

Tokom glasanja na prvom MAC-u pristiglo je više od milijun glasova ne samo iz zemalja učesnica nego i s drugih kontinenata, a dio prihoda od SMS glasova i ulaznica organizatori su donirali UNICEF-u.

I ove godine MAC će imati humanitarni aspekt jer organizatori Skymusic i CEBEF dio svog prihoda od ulaznica izdvajaju u humanitarne svrhe. Ulaznice se mogu nabaviti na stranici www.tickets.rs.

>>MAC ceremonija nagrađena međunarodnim BEA priznanjem za muzički događaj godine

MAC 2020. bit će prema najavama organizatora još spektakularniji od prethodnog. Ovoga puta u nastupe i nominacije uključeni su i slovenski izvođači i poznate ličnosti koje će prošetati čuvenim MAC carpetom na kojem je svoja glamurozna izdanja prošli put prikazalo više od 200 celebova iz regije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) Stu 21, 2019 u 9:40 PST

 

Svečana dodjela nagrada na MAC-u 2020. trajat će oko 3 sata, samo za tu priliku specijalno osmišljene nastupe imat će najveće regionalne muzičke zvijezde, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama koje sudjeluju. 

Preporučeno za tebe

čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!