Ostani doma
Show
Iskoristi blagdanski popust na ulaznice za mjuzikl 'Menopauza' koji je oduševio publiku
Promo

25 posto popusta

Iskoristi blagdanski popust na ulaznice za mjuzikl 'Menopauza' koji je oduševio publiku

U glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledati Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić

Mjuzikl 'Menopauza' još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku. Zbog velikog interesa zagrebačke publike, stalno se dodaju novi termini izvedbe pa su tako sljedeći termini: 20.12., 22.12., 23.12. i 27.12., a kako je ovo doba godine kada je skoro sve na popustu, organizatori su odlučili dati popust od 25% za ove blagdanske izvedbe mjuzikla.

Promo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je priča o svim ženama koje prolaze kroz 'dar-mar' za vrijeme menopauze koja će oduševiti i muškarce, stoga ne propustite ovu priču o četiri protagonistice – Sanja Doležal, Arijana Čulina, Salome i Karmela Vukov Colić. Ulaznice je moguće kupiti i online putem sustava Eventim i Ulaznice.hr, ali i na blagajni kazališta ITD (radno vrijeme blagajne je svakim danom od 11:00 do 13:00 sati te od 18:00 do 20:00 sati).

Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi. No, nisu to samo problemi menopauze, ovdje je za hormonsku tranziciju koju žene u toj dobi prolaze samo dosjetljivo izabrana metafora za brojna životna pitanja s kojima se susreću. Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete. Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima.

Promo

Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga. Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će vas nasmijati do suza. U glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledati Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić, koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, dok je redateljica ovog zabavnog mjuzikla Nina Kleflin

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!