Ostani doma
Show
Jelena Rozga, Buba i Jala, S.A.R.S., Balkanopolis i Nevena Božović nastupaju na MAC-u

najveći spektakl na balkanu

Jelena Rozga, Buba i Jala, S.A.R.S., Balkanopolis i Nevena Božović nastupaju na MAC-u

U siječnju sljedeće godine u beogradskoj Štark Areni održat će se najveći glazbeni spektakl na Balkanu

Njezin emotivni nastup bio je jedan od najupečatljivijih na prvom MAC-u, a s ceremonije je ponijela i priznanje za najbolju pop pjesmu ženskog izvođača po ocjeni publike, a riječ je o “Uzmem koliko mi daš”.

Nastupila je u pratnji Tončija Huljića, a 27. siječnja u Štark Areni, Jelena Rozga imat će samostalni nastup, a ne krije uzbuđenje zbog ceremonije koja joj je ostala u najljepšem sjećanju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Više od 600 nominacija u 17 kategorija: Otvoreno glasanje za MAC ceremoniju

“MAC je već prošle godine svojom premijerom pokazao da će to biti velika stvar. Radujem se što ću i ove godine biti dio jednog takvog produkcijski ozbiljnog spektakla. Pripremam sjajan nastup i jedva čekam 27. siječanj, vidimo se u Štark Areni!”, rekla je pjevačica. 

Trenutno najpopularniji regionalni dvojac, Buba Corelli i Jala Brat, najavili su video porukom svoj nastup na MAC-u. Na pitanje kakav nastup pripremaju, odgovorili su da je svaki njihov nastup spontan i nastaje kao rezultat odnosa sa publikom.

Svjetski poznati sastav Balkanopolis, koji kombinira jazz i pop muziku s balkanskim tradicionalnim melodijama i ritmovima, priprema veličanstveni nastup na MAC-u. Njihov jedinstveni, prepoznatljivi zvuk privlači veliku pažnju kako domaće tako i svjetske javnosti, a za MAC publiku najavljuju spektakl:

"Balkanopolis je počastvovan pozivom da nastupi na ovom izuzetnom regionalnom događaju. Detalje samog nastupa ne možemo da otkrijemo, samo ćemo reći da je uzbuđenje veliko i da pripremamo udar kreativne energije."

Još jedna neobična fuzija različitih zvukova dolazi od banda S.A.R.S., čiji je frontmen Žarko najavio energičan nastup na MAC-u:

“Imao sam priliku vidjeti prošle godine kako je to izgledalo, barem neke segmente, i vidio da je produkcija bila fantastična. Super mi je da je i S.A.R.S bend ove godine dio te manifestacije i pripremit ćemo sjajan nastup, to definitivno možete očekivati.

Po prvi put ćemo imati i mi priliku nastupati u ovako glamuroznoj produkciji, tako da će i nama biti neobično, ali lijepo iskustvo u isto vrijeme", rekao je. 

>>Nina Badrić uoči prvog koncerta u zagrebačkoj Areni izdala novu baladu: 'Vjerujem da će se ljudi pronaći u njoj'

Na impozantnoj pozornici MAC manifestacije zablistat će i Nevena Božović, koja je sa prethodnog MAC-a ponijela samo lijepe uspomene, ali i priznanje za najbolju elektro i alternativnu pop pjesmu po ocjeni radio stanica, za pjesmu “Jasno mi je”.

“Volim velike scene, a ovo je jedinstvena prilika nastupiti na svjetskoj sceni u našoj zemlji. Konačno u korak s vremenom.” rekla je Nevena Božović povodom svog nastupa i dodala:

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam dio ovakvog projekta, mislim da to nedostaje regiji, mislim da to nedostaje muzičarima, da budu na jednom mjestu, da se druže i nastupaju zajedno, da pjevaju uživo prije svega i da budu na velikoj sceni”, rekao je. 

Svoje nastupe na MAC-u do sada su najavili još i Lepa Brena, Senida, Nina Badrić, Tonči Huljić i Kaliopi, a ulaznice za događaj mogu se nabaviti na tickets.rs.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!