Ostani doma
Show
Najveća glazbena manifestacija ovih prostora: Počeo drugi krug glasanja za MAC

dajte glas favoritima

Najveća glazbena manifestacija ovih prostora: Počeo drugi krug glasanja za MAC

Od preko 600 nominacija ostalo je 120 i raspoređene su u 18 kategorija

Počela je druga faza glasanja za MAC. Od preko 600 nominacija ostalo je 120 i raspoređene su u 18 kategorija. Svaki glasač ima pravo na novih 10 besplatnih online glasova na stranici MAC https://musicawardsceremony.com/index.php?page=glasanje, a uvedeno je i glasanje putem aplikacije KeepApp. Uz skinutu besplatnu aplikaciju KeepApp, glasači dobivaju mogućnost dodatnih glasova.

>>Najveći glazbeni spektakl: Magnifico, Who See i Sara Jo nastupaju na MAC-u

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Jelena Rozga, Buba i Jala, S.A.R.S., Balkanopolis i Nevena Božović nastupaju na MAC-u

U prvoj fazi glasanja pristiglo je više od milijun i pol glasova iz svih krajeva svijeta, a ti su glasovi odlučili kojih se 15 nominacija iz svake kategorije nastavlja takmičiti u drugoj fazi glasanja za MAC priznanja. Na dan manifestacije, 27. siječnja, u trci će ostati po 5 nominacija iz svake kategorije.

U drugom krugu glasanja uvedena je i nova kategorija, YouTube zvijezda, a riječ je o mladim izvođačima do 21 godine, koje su nominirali fanovi MAC-a putem društvenih mreža. YouTube zvijezda koja osvoji najviše glasova također će biti nagrađena MAC priznanjem.

Osim dodjele priznanja, na trosatnoj ceremoniji će nastupiti najveće regionalne glazbene zvijezde: Jelena Rozga, Senidah, Lepa Brena, S.A.R.S., Tonči Huljić, Nevena Božović, Kaliopi, Balkanopolis, Buba i Jala, Sara Jo, Magnifico, Who See, a najavljen je i specijalni nastup 11 hip-hop i pop glazbenika s glumcem Viktorom Savićem, čije detalje organizatori iz Skymusic-a za sada ne otkrivaju.

Ulaznice za MAC mogu se nabaviti na tickets.rs, a dio prihoda organizatori će preusmjeriti UNICEF-u u humanitarne svrhe, za programe rodne ravnopravnosti.

Svečana dodjela nagrada na MAC-u 2020 trajat će oko 3 sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Gledatelji iz Srbije moći će pratiti manifestaciju na programu TV Pink, u Hrvatskoj na RTL-u, u Crnoj Gori emitira RTCG, u Sjevernoj Makedoniji Kanal 5, u Bosni i Hercegovini RTRS i FTV, a u Sloveniji TV3.  

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!