Ostani doma
Show
Hvaljena kantautorica Irena Žilić objavila novi EP
Jure Živković

Četiri nove pjesme

Hvaljena kantautorica Irena Žilić objavila novi EP "Small Hours"

EP "Small Hours" dostupan je putem Deezera, Bandcampa i ostalih streaming servisa.

Kantautorica Irena Žilić je nakon singlova "Tremors", "Defeats" i "EWO" i osvojene nezavisne novinarske nagrade Rock&Off publici predstavila i novi EP pod nazivom "Small Hours".

EP sadrži četiri pjesme na kojima je jedna od najpriznatijih domaćih kantautorica snimala tijekom protekle godine.

Produkciju potpisuju britanski producent Kristofer Harris (Belle and Sebastian, Bear’s Den i dr.) i Mark Mrakovčić, s kojim je Irena surađivala na ranijim izdanjima.

EP "Small Hours" dostupan je putem DeezeraBandcampa i ostalih streaming servisa. "Small Hours" će na CD-u biti dostupan u limitiranom izdanju Murdog Brka u travnju ove godine.

Publika će imati priliku Irenin novi materijal uživo poslušati na ovogodišnjem Zagreb Beer Festu koji će se u Parku dr. Franje Tuđmana održati od 28. do 31. svibnja ove godine. 

Irena Žilić je posljednji album "Haze" objavila u ožujku 2017. godine, za koji je dobila i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji najboljeg alternativnog albuma. Prije dvije godine nastupila je kao support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji te je album predstavila i tamošnjoj publici, a gostovala je i na njihovom koncertu u Dubrovniku na ljeto prošle godine.

Irenu Žilić možete pratiti na njezinim službenim profilima na Facebooku i Instagramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!