Ostani doma
Show
Sjećate se velikog hita 'I Need A Miracle'? Novo izdanje pjesme u suradnji s UNICEF-om obradio i popularni hrvatsko-slovenski DJ duo Vanillaz
PR

Dobrotvorna akcija poznatih glazbenika

Sjećate se velikog hita 'I Need A Miracle'? Novo izdanje pjesme u suradnji s UNICEF-om obradio i popularni hrvatsko-slovenski DJ duo Vanillaz

Projekt pod nazivom „ZA SVAKO DIJETE U OPASNOSTI“, nastao je s ciljem pomoći djeci pogođenoj krizom nastalom pojavom novog koronavirusa, a pokrenuo ga je Steven Basalari, mladi poduzetnik i influencer iz Italije.

Sjećate li se pjesme "I NEED A MIRACLE"? Ovaj mega hit popularne britanske glazbenice Tare McDonald, objavljen je 2016. godine, a ovih dana se ponovno našla na repertoaru šest velikih glazbenih imena, među kojima stoji i jedno naše! Popularni hrvatsko-slovenski DJ duo VANILLAZ ujedinio je snage s poznatom pjevačicom i napravio zanimljiv remiks koji se našao na novom EP izdanju britanske glazbene zvijezde. I sve to u službenom partnerstvu s međunarodnim fondom za djecu UNICEF.

Projekt pod nazivom „ZA SVAKO DIJETE U OPASNOSTI“, nastao je s ciljem pomoći djeci pogođenoj krizom nastalom pojavom novog koronavirusa, a pokrenuo ga je Steven Basalari, mladi poduzetnik i influencer iz Italije. Steven je vlasnik nekoliko popularnih talijanskih klubovima te veliki pobornik elektroničke glazbene scene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„U ovim teškim vremenima kada je cijeli svijet pogođen koronavirusom, razmišljao sam o tome kako iskoristiti svoja poznanstva i kontakte i napraviti nešto važno za zajednicu. Odlučio sam osobno kontaktirati Taru McDonald i njezin menadžment sa idejom da pokrenemo dobrotvornu inicijativu za UNICEF i svu djecu svijeta. Veoma brzo krenuli smo raditi na ovom projektu“- rekao je Steven te istaknuo kako je najbitnije da u ovakvim trenucima svijet ujedini snage i pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Novu verziju popularne Tarine pjesme možete pronaći od danas na službenim youtube kanalima, a datum objave novih remikseva predviđen je za 05.06.2020. Steven Basalari u suradnji s Tarom McDonald i njenim timom, kontaktirao je šest poznatih DJ imena među kojima su: Andros, Erick T, Bzars, Fancy Folks, RollRoy i BadVice, a hrvatska glazbena scena posebno se ponosi novim, vrućim remiksom DJ dvojca VANILLAZ.

„Rado smo se odazvali pozivu Tare i UNICEF-a da sudjelujemo u ovom dobrotvornom projektu i bez imalo razmišljanja smo se bacili na posao. Bilo nam je jako važno dati svoj mali doprinos u ovim biblijskim vremenima teškima za sve nas, no ona prava pomoć je najbitnija najmalađima koji su izloženi gladi i drugim nedaćama zbog pandemije. Upravo to nas je, osim same Tare koja nas je inspirirala kroz cijelu našu karijeru i odrastanje, dodatno motiviralo“- govore Marko Bucić i Miha Pajk, osnivači popularnog DJ dua Vanillaz te ističu kako se posebno nadaju da će ovim potezom inspirirati i druge da učine pozitivno djelo i pomognu svima kojima je to u ovim trenucima najpotrebnije.

Hrvatsko-slovenski duo Vanillaz je krajem travnja objavio singl ‘Cry with Me’, nastao u suradnji s britanskim kantautorom nove genracije SAD LUV-om. Pjesma je našla svoje mjesto u eteru BBC-jeva Radija 1 što je kompliment koji domaći glazbenici rijetko dobivaju. Da ih u svoj eter, naime, uvrsti jedna od najcjenjenijih svjetskih radijskih stanica. Singl je uvršten u više playlista na streaming servisima Apple Music, Deezer i Spotify, a nastavak je karijere dua koji iza sebe ima dvadesetak uspješnih singlova i niz nastupa po svjetskim klubovima ili festivalima kao što su Ultra Europe, Kingsday, Miami Music Week ili Ultra Korea.

Vanillaz su početkom godine potpisali ugovor o dugoročnoj suradnji sa švedskom agencijom Snowman koja sada vodi njihovu karijeru. Momci su se u ožujku vratili s turneje po Skandinaviji, a u vrijeme svjetskog lockdowna održali su nekoliko virtualnih koncerata i nastupili na svjetskom virtualnom festivalu '1001Tracklists Stay at Home Sessions'.

Tara McDonald je glazbenica čiji izričaj se kreće u okviru žanrova pop, R&B, house i dance glazbe, a tijekom karijere je surađivala s glazbenicima kao što su Armand Van Helden, Axwell, Snoop Dogg, David Guetta i Dimitri Vegas & Like Mike.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!