Ostani doma
Show
'Duša ište šizilište' - novi stari video spot ITD banda
HIT Records

povratak u prošlost

'Duša ište šizilište' - novi stari video spot ITD banda

U stanci između stvaranja novih pjesama, ITD band svojom je neiscrpnom inspiracijom ovoga puta bacio svjetlo na stare pjesme

'Duša ište šizilište' jedna je od takvih pjesama koja je među ostalima obilježila prvi album ITD banda 'Plavi vojnik'. Ovim video spotom vraćaju fokus na svoje hitove koji godinama žive među publikom,

'Želja mi je da ispravim, koliko je to moguće, činjenicu da su izgubljeni stari spotovi ITD banda, te da u kombinaciji sa starim snimkama snimim spotove za sve značajnije pjesme benda. 'Duša ište šizilište' svakako spada u red takvih, a taj je spot zapravo najava više novih spotova sa starim pjesmama. Pozvao bih ujedno i sve one koji vole ITD band, a nekim slučajem imaju snimke istog u bilo kom formatu od VHS na dalje, da mi se jave i pomognu mi u radu na ovoj ideji', poručio je Miroslav Rus.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo kako je album 'Plavi vojnik', na kojem se nalazi pjesma 'Duša ište šizilište' iz 1986., bio  prvi veliki uspjeh ITD banda i Miroslava Rusa, a koji je koji je samom bandu otvorio velika vrata, ali i Miroslavu Rusu kao autoru omogućio suradnje sa brojnim uglednim izvođačima, kao što su Željko Bebek, Crvena jabuka, Toše Proeski, Tony Cetinski, Zdravko Čolić, Kaliopi, Massimo, Nina Badrić i mnogi drugi.

‘Plavi vojnik’ također je iznjedrio niz velikih hitova kao što su ‘Rođen u Zagrebu’, ‘Gradske cure’, ‘Sonja’, ‘Elena’, ‘Vojnička’, 'Veza 202' i mnoge druge, koje i dan danas žive.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!