Ostani doma
Show

Grubijani ili nježne duše: Otkrivamo tku su najseksi hrvatski ćelavci?

Svima njima upravo je nedostatak kose bila velika prednost kod obožavateljica!

Gubitak kose nije kraj svijeta! To najbolje zna pjevač grupe Vigor - Mario Roth koji ovakav imidž njeguje već 15 godina! Doznajte tko se osim njega našao na listi najzgodnijih ćelavaca kojima je nedostatak kose postala prednost.

Da je ćelavost privlačna i seksi najbolje dokazuju ovi muškarci! Jer gubitak kose ne znači nužno i gubitak macho izgleda! Djeluju dominantnije, muževnije, ali i opasnije! No kako ih doživljavaju žene?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kao snagatore, malo grublje muškarce, možda malo primitivnije, da, malo!", tvrdi prolaznica.

Je li to uistinu tako pitali smo pjevača grupe Vigor - Maria Rotha - kojeg su žene ocijenile kao najseksepilnijeg hrvatskog ćelavca!

"Evo ja 'The Rocka' pratim na Instagramu, to je lik koji je kao od stijene odvaljen, ima metar i 90, sav je u mišićima i ti misliš da je on ono frajer, a onda pogledaš njegove snimke na Instagramu s njegovom kćerkicom, zapravo shvatiš da od tolike gromade u njemu čuči jedna onako nježna osoba, ne ide ti slikom, totalno nespojivo, ali to je to, to je samo imidž!", rekao je Mario Roth.

Imidž koji ovaj Slavonac njeguje već više od 15 godina! I iako je u Turskoj turizam porastao zbog odlazaka na transplataciju kose - simpatičnom 40-godišnjaku to nikada nije bio kompleks!

"Ja kad sam odlučio ošišati se na nulu to se dogodilo jedno jutro, samo sam se ustao, skuhao sam si kavu, moj jutarnji ritual, i samo se ovako pogledao i rekao gdje mi je mašinica, i u roku tri minute sam uzeo mašinicu i ošišao se. Ja imam velike zaliske, to je bio glavni razlog zašto sam se ja ošišao na nulu i ako je tvoje sljedeće pitanje bi li opet puštao kosu – nikad više, haha, nikad više!", našalio se Roth.

Baš poput njega, s kosom teško možemo zamisliti riječkog rockera Damira Urbana, koji je na sceni gotovo 30 godina! Ali možemo pokušati!

Osim njemu, ćelavost je zaštitni znak glumaca Mislava Čavajde i Renea Bitorajca, no zbog uloge bez problema promijene frizuru!

Svima njima upravo je nedostatak kose bila velika prednost kod obožavateljica! Da bi privukao njihovu pažnju, ni Mario nije trebao postati Samson! 

Vezana vijest

Mario Roth NOVI HIT 'CAKA' S VIGOROM Mario Roth: 'Ne traže svi seks na jednu noć, postoje i kavaliri s ozbiljnim namjerama'

"Nekad zna malo biti mailova i poruka tipa bacit ću se sa savskog mosta, haha, ako ne dođeš, ako te ne vidim, to su malo zabrinjavajuće situacije. Evo recimo jedna se ofarbala u plavo zbog mene jer je moja kolegica iz zezancije rekla da ja ne volim crnke nego plavuše, jedna je išla kod neke žene koja gleda u karte pa je htjela da se ja u nju zaljubim, svašta tu ima, moraš biti oprezan, ali ja sam osoba koja je jako dobro naučila da moraš razdvajati ljude po energiji!", pojasnio je Mario Roth.

A pozitivna energija definitivno se osjeća na njihovim koncertima! Ovog se ljeta grupa Vigor okrunila titulom najzaposlenijih izvođača! Za 110 koncerata godišnje itekako treba kondicije, zato smo Maria i odveli u teretanu gdje nam je otkrio da je više nego zadovoljan svojim izgledom!

"Mooožda bih pet centimetara malo gore zato što ja sam osoba koja kad primi neku nagradu, evo primili smo Cesaricu pa Cesarica veća od mene čovječe, haha!", kazao je Mario.

Jedan od trikova koji muškarci koriste da bi nadoknadili visinu jest upravo frizura! No budući da u Marijevu slučaju to nije moguće - morat će i dalje igrat na šarm i seksepil! Baš kao i ostali frajeri iz ove priče!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!