Ostani doma
Show
Najkraći holivudski brakovi: Zabljesnuti svjetlima Las Vegasa, neki su trajali svega nekoliko sati
profimedia.hr/Instagram

NESUĐENA LJUBAV

Najkraći holivudski brakovi: Zabljesnuti svjetlima Las Vegasa, neki su trajali svega nekoliko sati

Neki od njih su doista naveli bizarne razloge zbog kojih im je propao brak, poput prevelike količine alkohola

Holivudski brakovi zasigurno jesu i još će dugo biti misterij prepun nejasnoća i neodgovorenih pitanja jer slavne osobe gotovo svakodnevno sklapaju brakove i razvode se kao da je riječ o nekakvoj zabavi i kraćenju vremena.  

Izgleda kako slavne osobe se doista po mnogočemu razlikuju od nas, a jedna od najvećih razlika je olako shvaćanje braka i ulazak u isti bez pretjeranog razmišljanja kakvi će osjećaji ostati iza njih i nesuđene ljubavi. Neki od njih su doista naveli bizarne razloge zbog kojih im je propao brak, poput prevelike količine alkohola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne treba posebno napominjati ka kosu neki od ovih brakova sklopljeni pod svjetlima Las Vegasa.

Ususret novoj sezoni 'Braka na prvu', koju ćemo uskoro gledati na RTL-u, istražili smo kojim je holivudskim parovima medeni mjesec završio i prije nego što je počeo.

 

Britney Spears i Jason Alexander: 55 sati

(FOTO: www.profimedia.hr)

Pop-zvijezda je jedna od osoba koja se udala za prijatelja iz djetinjstva, Jasona Alexandera. Izgleda kako su pomiješani osjećaji i nostalgija odigrali svoje pri sklapanju ovog braka jer je prošlo samo 55 sati nakon neočekivanog i spontanog vjenčanja 2004. godine u Maloj bijeloj kapeli vjenčanja, u Las Vegasu. Nažalost, sudbina nije bila na njihovoj strani i ljubav nije zaživjela. Zavjeti su poništeni nakon oskudnih 55 sati i to peticijom u kojoj se navelo kako Britney Spears "nije razumjela svoje postupke".


Nicolas Cage i Erika Koike: četiri dana

(FOTO: www.profimedia.hr)

Treće sreće u braku nema za poznatog holivudskog glumca Nicolasa Cagea, a u prilog mu ide činjenica da su se on i njegova četvrta supruga Erika Koike službeno rastali nakon četverodnevnog braka. Baš kao i prethodni, i ovaj brak je okrunjen pod svjetlima Las Vegasa. Iako su svoj brak pokušali poništiti već nakon četiri dana, do službenom razvoda ovog para došlo je tek nakon tri mjeseca. Da stvar bude gora, Cage je tvrdio kako je bio "previše pijan" da bi se vjenčao.

 

Pamela Anderson i Jon Peters: 12 dana

(FOTO: Instagram)

Mnogi je pamte nju i njezin crveni badić u kultnoj seriji 'Baywatch', ali i po pet propalih brakova. Jedan od njih je brak Pamele Anderson s holivudskim producentom Jonom Petersom koji je trajao samo 12 dana. Njihova intimna ceremonija održana je u Malibuu.

Vezana vijest

Vlatka Pokos i Josip Radeljak MALA, ALI SKANDALOZNA ZEMLJA Ultra kratki brakovi, tučnjave i skrivanje djece: Ove skandale poznatih Hrvata teško je zaboraviti

Eddie Murphy i Tracey Edmonds: 2 tjedna

(FOTO: www.profimedia.hr)

Mnogi od nas bi mogli samo sanjati o vjenčanju iz snova kakvo su imali Eddie Murphy i Tracey Edmonds u Francuskoj Polineziji, na rajskom otoku Bora Bora. Unatoč razmjeni bračnih zavjeta na lokaciji iz snova, sudbonosno "da" su ipak morali obaviti i na tlu SAD-a kako bi legalno potpisali sporazum o braku. Nažalost, taj dan nikada nije svanuo. Brak je doslovno završio i to samo dva tjedna nakon samog sklapanja.

 

Drew Barrymore i Jeremy Thomas: 29 dana

(FOTO: www.profimedia.hr)

Sa samo 19 godina glumica Drew Barrymore udala se za vlasnika velškog bara nakon samo 6 tjedana veze davne 1994. godine, međutim bila je dovoljno zrela da zna da je spremna za razvod nakon manje od mjeseca dana braka.

Vrlo čest uzrok razvoda braka donošenje je važnih odluka bez razmatranja svih aspekata. Za sve treba vremena, pogotovo za odnose i tu jednostavno nema prečice. Ključno je provesti zajedničko vrijeme i upoznati se kako ne bi došlo do problema kod podizanja veze na viši nivo.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!