Ostani doma
Vremeplov
Ella Dvornik se prisjetila prošlosti, svu pažnju ukrao izgled njezinog supruga: 'Charles ostario 15 godina nakon braka i djece'
Instagram

Preslatki su

Ella Dvornik se prisjetila prošlosti, svu pažnju ukrao izgled njezinog supruga: 'Charles ostario 15 godina nakon braka i djece'

Ella se za Charlesa udala na Valentinovo 2019. godine u Kapeli svijeća Las Vegasu nakon 5 godina ljubavi.

Ella Dvornik iskoristila je karantenu, među ostalim, kako bi prelistala fotografije iz prošlosti.

Jedna od naših najpoznatijih blogerica i influencerica brzo je pronašla fotografije, a onda je jasno izražila čuđenje time koliko su se ona i suprug Charles Pearce promijenili od svojih početaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on Apr 22, 2020 at 11:47am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovih dana tražim slike iz prošlosti kao i svi. I ne mogu vjerovati kako se sve okrenulo za 36680000", napisala je Ella i zamolila svoje pratitelje da s njom podijele svoja najdraža sjećanja.

Ella nas je tako podsjetila kako je i ranije obožavala eksperimentirati s dužinama i bojama kose, no obožavatelji su se ovoga puta osvrnuli na njezinog supruga te počeli zbijati šale na njegov račun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on Mar 15, 2020 at 5:52am PDT

"Charles ostario 15 godina nakon braka i djece", našalili su se u komentarima.

Podsjetimo, Ella se za svog odabranika udala na Valentinovo 2019. godine u Kapeli svijeća Las Vegasu nakon 5 godina ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on Feb 8, 2020 at 1:33am PST

"Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te, sad si službena", napisala je tada Ella pored fotografije s vjenčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on Feb 14, 2019 at 9:31pm PST

Paru ne smeta niti razlika od 13 godina, a svoju su ljubav okrunili i s dvije kćeri.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!