Ostani doma
Vremeplov
Jason Statham prije prelijepe Rosie imao je tri ozbiljne veze, a među bivšim curama mu je i bujna starleta koja ga nije štedjela nakon prekida
www.profimedia.hr, Instagram

Tad je imao i kose

Jason Statham prije prelijepe Rosie imao je tri ozbiljne veze, a među bivšim curama mu je i bujna starleta koja ga nije štedjela nakon prekida

Jason Statham uvijek je bio tajnovit po pitanju ljubavnog žvota, a prije Rosie poznate su mu tri duge veze.

Bilo je to u vrijeme kada je Jason Statham još imao nešto kose, a Kelly Brook je bila mršavica s bujnim grudima.

Holivudskog snagatora Jasona Stathama više ne možemo zamisliti bez njegove 20 godina mlađe i 20 centimetara više zaručnice, manekenke Rosie Huntington-Whiteley.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on Jul 14, 2019 at 9:09pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

52-godišnji glumac slavnu je ljepoticu upoznao davne 2010. godine na jednom glazbenom festivalu, no par je dugo tajio da je u vezi. I dan danas su vrlo tajnoviti u vezi svog odnosa, no on zaista izgleda iskreno i idilično, zbog čega su jedan od omiljenih parova.

Pola godine nakon početka ljubavi, par se prvi put pojavio zajedno u javnosti te počeo živjeti zajedno, a plavokosa ljepotica često ističe kako se u Jasona zaljubila jer ju stalno nasmijava te joj je uvijek i u svemu najveća podrška.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on May 6, 2019 at 8:42am PDT

U siječnju 2016. godine Rosie se na dodjeli Zlatnih globusa pojavila s dijamantnim prstenom na ruci, iako se prethodno šuškalo kako je par prekinuo, jer se on nije želio skrasiti. Godinu dana kasnije, manekenka je potvrdila trudnoću tijekom romantičnog odmora na egzotičnoj lokaciji, a u ljeto iste godine rođen je sinčić Jack.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham) on Apr 10, 2019 at 7:06am PDT

Par još uvijek nije stao pred oltar ili jest u tajnosti, a mi smo se pitali koga je Jason ljubio prije nego je upoznao ženu svog života.

Od 2005. do kolovoza 2006. godine djevojka mu je bila australsko-britanska glumica i pjevačica Sophie Monk, a od rujna 2006. do 2010. godine Alex Zosman.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, najpoznatija bivša partnerica svakako mu je glumica, model i televizijska ličnost Kelly Brook s kojom je proveo čak 7 godina, od 1997. do svibnja 2004. godine. Par je bio i zaručen, a Kelly je nakon prekida u više navrata javno spustila bivšem.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Tako je jednom prilikom komentirala kako nije imao novaca u vrijeme kada je bio s njom te kako niti jedna njezina prosidba nije bila romantična, pa čak ni Jasonova. Uz to, istaknula je kako je u to vrijeme bila potpuno drugačija osoba nego danas te kako je nakon svake propale veze naučila što želi i zaslužuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook ��� (@iamkb) on Apr 3, 2020 at 2:21am PDT

Jason se nikada nije oglašavao u vezi njihove veza niti njezinih komentara, a slavnog snagatora večeras gledamo na RTL-u u hit-filmu "Transporter 2" u 20 sati!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!