Ostani doma
Vremeplov
Nije sve uvijek bila idila: Nakon prekida 2007. princ je skočio na stol i vikao 'slobodan sam', a 2019. glasno se šuškalo o njegovom preljubu
Instagram

9. godišnjica braka Kate i Williama

Nije sve uvijek bila idila: Nakon prekida 2007. princ je skočio na stol i vikao 'slobodan sam', a 2019. glasno se šuškalo o njegovom preljubu

Princ William i Kate Middleton upoznali su se na fakultetu, a njihova veza imala je brojne uspone i padove, kao i sve ostale.

Princ William i Kate Middleton danas slave 9. godišnjicu braka.

Par je danas u sretnom i mirnom braku, barem po onome što znamo te imaju troje neodoljive djece koji su već sada velike zvijezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Oct 14, 2019 at 10:42am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako se njihova veza čini sve jačom s godinama, čak i takve veze tu i tamo naiđu na turbulencije, a upravo je tako bilo i s njihovom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Apr 21, 2020 at 1:00am PDT

Podsjetimo, par se počeo viđati 2003. godine tijekom fakulteta, no prekinuli su 4 godine kasnije. Razlog? 2006. godine obitelj Kate Middleton pozvala je Williama na proslavu Nove godine u vikendici u Škotskoj. Princ je na to isprva pristao, no kasnije se predomislio i odlučio se pridržavati kraljevske tradicije te proslaviti Novu godinu s obitelji gdje Kate nije mogla biti pozvana jer mu tada još nije bila supruga. 

Nakon toga William se trebao vratiti u vojsku i nisu se vidjeli tri mjeseca, tijekom kojih su Kate dosadili prevelika medijska pažnja i agresivni paparazzi. William je također često izlazio s prijateljima iz vojske i flertao s drugim ženama što se Kate, naravno, nije svidjelo te je sve to dovelo do prekida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Mar 5, 2020 at 11:23pm PST

Navodno je on bio taj koji je tada prekinuo s Kate, a ona se tada uputila u Škotsku s mamom kako bi se bolje nosila s prekidom. Kako prenosi Parade, princ se nakon prekida jednom prilikom popeo na stol tijekom noćnog izlaska te navodno s olakšanjem zavikao: "slobodan sam!"

Ipak, brzo se počeo predomišljati pa se par pomirio nakon manje od 4 mjeseca. 2010. godine uslijedile su zaruke. William je Kate zaprosio na odmoru u Keniji prstenom koji je pripadao njegovoj majci, pokojnoj princezi Diani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Mar 5, 2020 at 7:57am PST

Par se vjenčao u travnju 2011. godine, 2013. godine dobili su svoje prvo dijete princa Georgea, 2015. godine Kate je rodila princezu Charlotte, a 2018. godine i princa Louisa.

2019. godine javile su se glasine kako princ ipak nije tako brižan i požrtvovan suprug te kako je imao navodnu aferu s obiteljskom prijateljicom i bivšim modelom Rose Hanbury.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Feb 11, 2020 at 7:04am PST

Ipak, konkretnih dokaza za to nije bilo, a prvi je o aferi počeo pisati britanski tabloid The Sun koji je tada upozoren kako ne može bez dokaza plasirati takve priče o budućem prijestolonasljedniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Jan 25, 2020 at 2:49pm PST

S aferama, nesuglasicama, svađama ili bez njih, Kate i William jedan su od najpoznatijih parova današnjice za kojeg se čisto sumnja da će se ikad razdvojiti.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!