Ostani doma
Vremeplov
Ljubomorna Victoria Beckham nazvala ju je 'gerijatrijskom Barbie', ludo zaljubljeni Šuker htio oženiti, a surađivala je i s optuženim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom
Instagram

Fatalna Ana Obregon

Ljubomorna Victoria Beckham nazvala ju je 'gerijatrijskom Barbie', ludo zaljubljeni Šuker htio oženiti, a surađivala je i s optuženim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom

Ana Obregon domaćoj je javnosti poznata po tome što je nekad bila djevojka Davora Šukera, a njezin sin Alex preminuo je sa svega 27 godina nakon bitke s rakom.

65-godišnja španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon proživljava najteže životne trenutke.

Ana je domaćoj javnosti poznata po tome što je nekad bila djevojka Davora Šukera, a njezin sin Alex preminuo je sa svega 27 godina nakon bitke s rakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on May 13, 2020 at 11:38pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Sin bivše djevojke Davora Šukera preminuo u 28. godini nakon teške bolesti

Alex se posljednje 2 godine borio s teškom dijagnozom, a nedavno je zaprimljen u bolnicu u Barcelonu gdje se podvrgnuo liječenju. Prethodno se mladić liječio i u SAD-u, no nažalost nije mu bilo spasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on Jan 31, 2020 at 10:14am PST

Podsjetimo, 12 godina starija Ana zaludjela je Davora kada je on bio igrač Real Madrida. Njihova ljubav potrajala je 3 godine. Ipak, voditeljica nije željela brak niti s njim u Englesku, gdje je dobio angažman u Aston Villi.

Davor je zbog Ane ostavio odvjetnicu Juliju Falcon koja je kasnije izjavila kako joj je slomio srce te se dugo oporavljala od prekida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on Jan 30, 2020 at 11:28am PST

Ipak, prosidba nije prošla kako je zamišljeno. "Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se skoro ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapao u grlu", izjavila je Ana prije nekoliko godina.

Unatoč prekidu, Ana i Davor ostali su u prijateljskim odnosima. Voditeljicu su neko vrijeme povezivali s Davidom Beckhamom, zbog čega je njegova supruga Victoria navodno bila jako bijesna, no oboje su oštro demantirali takve napise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on Jan 1, 2017 at 9:33am PST

Victoria je zanosnu plavušu tada nazvala "gerijatrijskom Barbie", a Ana je blisko surađivala i s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom, američkim milijarderom koji je prethodno bio optužen za vođenje pedofilskog lanca i podvođenja maloljetnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on Oct 23, 2019 at 11:03am PDT

Ona mu je bila klijentica u konzultantskog tvrtki koju je angažirala kako bi vratila milijune koje je njezin otac izgubio zbog loših investicija

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!