Ostani doma
Vremeplov
Mi nismo zaboravili oči boje kestena, no ona je zaboravila estradu: Gdje je danas i što radi Ivana Brkić?
YouTube/Screenshot

teen zvijezda

Mi nismo zaboravili oči boje kestena, no ona je zaboravila estradu: Gdje je danas i što radi Ivana Brkić?

Njezine se pjesme slušaju i dan danas, no ona već godinama živi život izvan medija

"Zaboravi, ne traži, oči boje kestena!". Ako ovaj stih nikada niste otpjevali, onda ne znate jednu od najzlatnijih pjesama hrvatskog trasha 00.-ih.

Izvela ju je pjevačica Ivana Brkić koja je nosila titulu prave teen zvijezde. Glazbenu je karijeru započela još s 13 godina kada je izbacila prvi singl za pjesmu "Svaki pogled tvoj".  No, nisu glazbeni afiniteti došli niotkuda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) 

Ivanina se mama Dragica bavila glazbom osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća te je u Zagrebu i njegovoj okolici pjevala narodnu glazbu. 

No, Ivana je krenula u drugom smjeru te je zaplivala pop vodama. Upravo su joj te vode omogućile da do svoje šesnaeste godine postane prava zvijezda. U jesen 2000. je objavila svoj prvi album "Prste k sebi" i tada skrenula na sebe nevjerojatnu pozornost. 

Ipak, najveće je hitove zaredala od 2002. do 2005., a slušalo ih se na svakom radiju, televiziji i u svakom klubu. "SMS", "Samo šuti", "Nije me sram", "Previše od mene tražiš", "Oči boje kestena", "Kora pod nogama" i "Nježno, nježnije" samo su neki od njih, a slušaju se i dan danas. 

(FOTO: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL)

Ali nakon što je 2005. objavila posljednji album, nestala je s hrvatske glazbene scene. Mnogi su se godinama pitali što se s njom dogodilo, gdje se trenutno nalazi, što radi, a ona je 2006. za Gloriju otkrila da se sa scene povukla zbog posvećenosti vjeri i Jehovinim svjedocima

(FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) 

Trenutno živi u Ljubljani sa suprugom Emirom Mesićem, a više informacija se o njoj nigdje ne može pronaći. U potpunosti se odmaknula od života u medijima, a čak su nepoznate i njezine društvene mreže. Neko je vrijeme postojao profil na Facebook koji je bio zajednički njezinom suprugu i njoj, no od 2015. nisu na njemu ništa objavili. 

(FOTO: Facebook) 

"Ne bih više htjela biti popularna, to se promijenilo u meni. Zapjevala bih možda u nekom manjem prostoru poput restorana, gdje je pjevač sporedan. Da ga se čuje, ali ne vidi", rekla je 2012. u jednom intervjuu. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!