Ostani doma
Vremeplov
Duo koji je misteriozno nestao: Tina i Nikša ipak nisu bili 'za sva vremena', a svi su se pitali jesu li više od kolega
YouTube/Screenshot

kakav throwback

Duo koji je misteriozno nestao: Tina i Nikša ipak nisu bili 'za sva vremena', a svi su se pitali jesu li više od kolega

Razlog njihovog raspada i danas danas je ostao prava misterija

Prije nekoliko smo vas dana podsjetili na legendarne oči boje kestena i izvođačicu Ivanu Brkić koja je nakon ogromnog uspjeha samo nestala. 

No, nije jedina. Mnoge su zvijezde ranih 00-ih danas pale u zaborav, a tada su žarile i palile hrvatskom glazbenom scenu. Jedan od tih sastava je i duo Tina i Nikša

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: YouTube/Screenshot) 

Nema tko nije znao hit "Za sva vremena" koji je bio ujedno i njihova najpoznatija pjesma, a mnoge je tada mučilo u kakvom su odnosu njih dvoje ako nisu brat i sestra.

Valentina Krtanjek (koju su mnogi uspoređivali s Vesnom Pisarović) i Nikša Jurinović debitirali su na Dori 1998. te je od tada njihova karijera krenula uzlaznom putanjom. Iako su najviše publike imali među mlađim naraštajem, svi su za njih znali.

(FOTO: YouTube/Screenshot) 

 

No, nakon dva studijska albuma, "Digni me do neba" i "Mala zvijezda sjevera", duo je prestao postojati 2006. Nikada javno nisu govorili o razlogu razilaženja, a izgleda da su oboje upustili u potpuno drugačije poslove nego što je to bila estrada.


(FOTO: YouTube/Screenshot) 

Kasnije se pisalo da je Valentina počela raditi u obiteljskom biznisu, dok je Nikša bio direktor u kompaniji "Kakva zabava tours".

Nisu krenuli solističkih vodama, što je često slučaj kada su bendovi u pitanju, a zašto nisu nastavili suradnju, izgleda nikada nećemo saznati. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!