Ostani doma
Vremeplov
Sjećate se omiljene Bibe iz 'Zabranjene ljubavi'? Desetljećima voli slavnog glazbenika i uživa u samozatajnosti
RTL

poznata glumica

Sjećate se omiljene Bibe iz 'Zabranjene ljubavi'? Desetljećima voli slavnog glazbenika i uživa u samozatajnosti

Vanja Matujec pojavila se na premijeri predstave u Zagrebačkom kazalištu lutaka

Kultni status vremenom je dobila serija "Zabranjena ljubav", iznjedrila je mnoga danas poznata glumačka imena i ostala u domaćoj televizijskoj povijesti zapamćena zahvaljujući svojoj dugovječnosti. Okosnica serija bila je obitelj Lončar, a posebno se u njoj isticala majka Biserka. Medicinska sestra te brižna supruga i majka osvojila je gledatelje diljem zemlje. Ulogu simpatične Bibe portretirala je glumica Vanja Matujec, koja ni tada, a ni sada nije sklona nepotrebnom medijskom eksponiranju.

Vanja se ne voli javno eksponirati

Ipak, pojavila se na premijeri predstave "Pismo svijetu Emily Dickinson" u Zagrebačkom kazalištu lutaka. Ova predstava prvi je hrvatski kazališni portret jedne od najvećih američkih i svjetskih pjesnikinja, Emily Dickinson, a zamišljena je kao multimedijalni projekt u kojem se pleše, svira i pjeva. Zvijezde predstave su glumice Mada Peršić, Natalija Đorđević i Anja Đurinović. U jednoj od uloga pojavlje se i Marija Sekelez, koja je osmislila predstavu, napravila izbor pjesama i režiju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Među brojnim poznatim licima na premijeri spomenute predstave pojavila se i Vanja Matujec, samozatajna članica ansambla HNK-a koja se posljednjih desetak godina fokusirala na kazališne projekte.

Vezana vijest

Mario, Zoran i Filip kakva nostalgija Prošlo je 15 godina od emitiranja prve epizode 'Zabranjene ljubavi': Gdje su danas i što rade Danijel, Matija i Borna?

Kada je televizijska i filmska produkcija u pitanju, posljednji film koji je Vanja snimila jest "Šuma summarum" redatelja Ivana Gorana Viteza. Osim poslovnog, Vanja je uspješna i ispunjena i u privatnom životu.

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Obiteljska sreća s glazbenikom i dvoje djece

Naime, glumica je već desetljećima u sretnom braku s glazbenikom Maxom Juričićem. S njim je dobila i dvoje djece - sina Roka i kćer Katarinu, koji se oboje bave umjetnošću. Dok je Rok krenuo stopama svoje majke, Katarina je u Nizozemskoj diplomirala fotografiju. Obitelj ih u svemu podržava, a Vanja svoje neprocjenjivo iskustvo, sigurni smo, rado dijeli i sa svojim talentiranim sinom. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!