Ostani doma
Zabava
Madonna se udaje za svog Jesusa

LUDA JE ZA NJIM

Madonna se udaje za svog Jesusa

Slavna pjevačica (51) i njezin mlađahni ljubavnik (22) svoju će vezu okončati brakom do kraja ove godine, tvrdi Madonnin biograf Randy Taraborrelli.

LONDON - Pop diva Madonna (51) svoju će vezu s mlađahnim brazilskim manekenom Jesusom Luzom (22) okončati brakom još ove godine, tvrdi biograf slavne pjevačice Randy Taraborrelli.

On je za magazin Hello! izjavio kako Madonna prkosi svim kritikama na račun svoje veze, koja traje tek 9 mjeseci, i samo priča o Jesusu, odnosno o tome kako je sladak, brižan, kako mu je stalo do toga kako se ona osjeća...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Madonna je luda za Jesusom i svojim je nabližim prijateljima povjerila kako se vrlo lako može zamisliti s njim u braku" , kaže Taraborrelli pozivajući se na izjave bliskih prijatelja vogo glazbeno-manekeknskog para.

Ova izjava zapravo je još jedna potvrda ranijih spekulacija da Madonna namjerava i treći put reći "da". Naime, već je Jesusov otac, Luis Heitor Pinto da Luz prije nekoliko mjeseci otkrio javnosti da će par uskoro pred oltar.

On je tada također rekao kako se Jesus vrlo dobro slaže s Madonninom djecom, a to su, prema Taraborrellijem navodima, potvrdili i Madonnini prijatelji.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!