Zabava

Jesu li anđeli uistinu svugdje oko nas?

Djeca navodno vide anđele do treće godine života. Maja Oštro pronašla je ženu koja tvrdi da ih vidi i danas kad suvereno korača petim desetljećem. Jesu li anđeli uistinu svuda oko nas, te što Crkva misli o onima koji navodno razgovaraju s anđelima, doznajte u priči.

"Anđeli se bave sa mnom jedno 10-ak godina. Kad sam osvijestila da su to anđeli, da to nisu neki duhovi ili nešto nego da su to anđeli, da su tu pored nas, samo ih treba tražiti, tako da je onda postalo sve veselije otkad sam s njima", kazala je Suzana Lažeta.

Suzana tvrdi da anđele vidi i s njima razgovara gotovo svakodnevno. Možda vam je to pomalo čudno, ali njoj je itekako normalno. I danas, kaže, pamti prvi susret s anđelom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pojavila se svijetleća kugla, mislim se što je ovo. Uplašim se, prvo kao što se dešava, onda sam shvatila da mi se na taj način ukazao anđeo, da je to jedan od oblika na kojem se ukazuju anđeli", otkrila je Suzana.

Paljenje svjetala, razna perca, novčići ili pjev ptica - sve su tom kaže, znakovi da su anđeli s nama. Oni šalju poruke koje mi moramo odgonetnuti, a Suzana ističe uvijek su dobronamjerni, puni ljubavi, ali i pomalo šaljivi.

Kad je o Crkvi, odnosno teološkom pogledu na anđele riječ, njima je, baš kao i Suzani, uloga anđela jasna.

"Oni prenose božju volju, tu su da nas čuvaju tu su da budu glas Božji, da pomažu i Bogu i čovjeku", kazao je svećenik Anton Šuljić.

"Crkva ima jedan stanovit oprez prema tima koji na tom području imaju različita iskustva, ali načelno možemo reći da je otvorena za prihvaćanje takvih poruka odnosno ljudi koji imaju takva iskustva", dodao je Šuljić.

Nije Suzana jedina koja vjeruje u anđele. Njezino mišljenje dijeli većina Hrvata.

Naravno, ono u čemu se slažu i Suzana i don Anton jest činjenica da anđela ima i među ljudima.

Vidi ih, i priča s njima, a što od anđela Suzana traži? Kaže, samo sitnice, jer poanta njihova druženja nisu prevelike želje, već samo uzajamno povjerenje u bolji, bogatiji život.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!