Ostani doma
Zabava
Zaboravite 'duck face' jer u modi je novi trend - 'riblji zijev'
Twitter

što sve neće izmisliti

Zaboravite 'duck face' jer u modi je novi trend - 'riblji zijev'

Modni trendovi se neprestano mijenjaju, pa donedavno trendi "duck face" ili naglašeno napućene usne kojima se trebao istaknuti seksepil i glamur, više nisu 'in

Želite li biti poput celebritija dok vas fotografiraju, zaboravite "duck face" jer u modi je novi trend - "riblji zijev", piše Daily Mail.

Kada slavne pjevačice i glumice kroče na crveni tepih, svaka poza koju zauzmu ili izraz lica što ga namjeste, uvježbani su do savršenstva. Modni trendovi se neprestano mijenjaju, pa donedavno trendi "duck face" ili naglašeno napućene usne kojima se trebao istaknuti seksepil i glamur, više nisu 'in'. Odnedavno je popularan "riblji zijev" (fish gape) - za neupućene, lagano uvučeni obrazi, poluotvorene usne i opuštena brada, koji po mišljenju znalaca izraz lica čine suptilnijim. 

 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otkad su ga lansirale Miley Cyrus, Keira Knightley, Jennifer Lopez, Nicki Minay, Victoria Beckham i mnoge druge zvijezde, "riblji zijev" na crvenim se tepisima proširio poput šumskog požara.

"S obzirom na to da živimo u vremenu društvenih mreža, na kojima su osobito popularni 'selfieji', za očekivati je da se novi trend proširi i među njihovim korisnicima", kažu psiholozi. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!