Zabava

Top lista najseksi rukometaša: odabrali smo mistere Svjetskog rukometnog prvenstva

Naš stručni i atraktivni žiri složio je top listu najatraktivnijih frajera Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj

Rukometni stručnjaci već predviđaju kako će proći nadolazeće rukometno prvenstvo u Francuskoj, koje počinje danas, a od petka ga možete pratiti na RTL Televiziji. Njima su važni rezultati, snaga i snalaženje na terenu. No ovo nije jedna takva priča. 

Mi danas ocjenjujemo sasvim druge kvalitete. Naš stručni žiri za zgodne muškarce - Tina Katanić, Lana Klingor i Vedrana Čarapović - za vas biraju mistere Svjetskog rukometnog prvenstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

5. Kiril Lazarov

Boje makedonske zastave brani Kiril Lazarov. Kiro ima sve što žene vole, a na našoj je ljestvici zasjeo na 5. mjesto. 36 mu je godina, oženjen je i ima dvoje djece. Igra u Barceloni, a upravo je on kapetan makednoske reprezentacije. S Kirom na čelu mogli bi naši susjedi imati velik broj obožavateljica na tribinama! 

 

 

#freewekeend #vamosalaplaya�

A photo posted by Kiril Lazarov (@klazarov77) on Aug 27, 2016 at 8:37am PDT

 

 

 

@signori_mk

A photo posted by Kiril Lazarov (@klazarov77) on Dec 20, 2016 at 11:14pm PST

 

4. Nikola Karabatić

Francuski reprezentativac koji je vjerojatno bio na svim svjetskim listama najzgodnijih muškaraca jer on to doista i jest! No, seksi Nikola Karabatić se već malo izlizao gostujući na svim vrućim odbrojavanjima, pa smo ga mi svrstali na 4. mjesto. 

Zanimljiv je podatak da puno bolje stoji na ljestvici najbolje plaćenih rukometaša svijeta nego li na ovoj našoj. Ondje drži treće mjesto sa godišnjom zaradom od 12 i pol milijuna eura u 2016. godini.

 

 

‪Focus avant le match.‬ ‪Ici pour créer, ici pour gagner.‬ ‪#HereToCreate @adidasfr

A photo posted by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on Jan 11, 2017 at 1:53am PST

 

3. Jesper Nøddesbo

Ovo dansko čudo od muškarca, prezgodni Jesper Noddesbo, naše je treće mjesto! Ima 36 godina, iskelesano tijelo za čistu desetku i sve to prostire se na visini od 2 metra! Osim mišića zaštitni mu je znak i njegova duga kosa. 

 

 

Here is the Danish King Leonidas ���� #jespernøddesbo #300 #GerardButler #denmark

A photo posted by Chanett Poulsen (@chanett76) on Jan 28, 2015 at 11:12am PST

 

2. Kristian Kjelling

Ovaj Norvežanin predmet je želje  ne samo rukometnih menadžera već i žena diljem svijeta. Tako zgodan i uspješan, sasvim je normalno da je već uhvaćen pa nakon rukometnih utakmica vrijeme krati uz obitelj. Nama je ipak više zanimljiv dok radi, ali ne kućanske poslove!

 

 

1. Domagoj Duvnjak

No sve će hrvatske oči biti uprte samo u jednog. I to ne samo zbog dobrog izgleda već i zbog boje zastave koju brani.

Onako patriotski, kako i priliči, našem Domagoju Duvnjaku pripada prvo mjesto. Visok, uspješan, markantan i šarmantan - sve su to odlike koje krase našeg prvotimca, rodom iz Đakova. Iako ozljeđen naša junačina dat će sve od sebe da zaigra od prve utakmice jer uprvo njega žele i trener i publika.

 

 

Heimsieg ���� #thwkiel #adidas #FindFocus #ZNE #adidashandball

A photo posted by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on Sep 11, 2016 at 10:51am PDT

 

Ono najvažnije je da je presuper i na terenu pa s razlogom očekujemo da Duvnjak i naša ekipa prvo mjesto zadrže i nakon prvenstva. Ali na onoj ljestvici najuspješnijih - sa zlatom oko vrata! 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!