Zabava

Provjerili smo za vas: znaju li frajeri čemu služe kozmetička pomagala?

Samo nebo zna i što je bilo u glavama Zagrepčana pred koje smo stavili posve uobičajene stvarčice iz ženske kozmetičke torbice. Za nas neophodna make up pomagala, za njih sprave za mučenje, čišćenje, glancanje

Žene se uljepšavaju svakodnevno, a kozmetička pomagala im u tome pomažu. No 
pitanje je koliko su muškarci upoznati sa sadržajem ženske kozmetičke torbice i ovim čudnovatim predmetima! 

Stoga smo potražili odgovore za što bi muškarci iskroistili, uvijač za trepavice, spužvicu za puder i četkicu za puder. Tea je naš model na kojem će muškarci demonstrirati svoje vizažističko znanje.

Za uvijač za trepavice je potrebna mirna ruka i preciznost. On je muškarcima zadao toliko muke, pa se nametnulo pitanje što će tek biti s jajolikom spužvicom za make up. 

Spužvica možda sliči jajetu - ali se ne peče. Zato muškarcima i zadaje toliko muke. Ako jajolikom spužvicom za make up čiste cipele, što će tek raditi kistom za puder. Nama ženama je posve jasno - kistom nanosimo i razmazujemo puder.

Jači spol kao da nikad nije ni zavirio u blago koje krije ženska kozmetička torbica. Muškarci i makeup, čini se - stvarno ne idu zajedno. Zato svoje spužvice i kistove držite podalje od njih.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!