Zabava
Najbolja pratnja: evo koji su sve glumci u prošlosti na Oscare došli s majkom
© Guliver Image/David Fisher/REX/Shutterstock

mama ipak najbolje zna

Najbolja pratnja: evo koji su sve glumci u prošlosti na Oscare došli s majkom

Dev Patel, Lucas Hedges i Andrew Garfield ove su godine na dodjelu Oscara došli u pratnji svojih majki. Tim povodom prisjetili smo se i ostalih glumaca koji su u prošlosti najglamuroznijim crvenim tepihom prošetali uz svoje ponosne majke

Ovo su neki od njih.

1. Justin Timberlake 

Justin Timberlake 2011. godine prvi je put bio na dodjeli Oscara kao prezenter, a pratnja mu je bila majka Lynn Harless.

"Ovo mi je prvi put da sam ovdje i želimo se sjećati ove večeri. Ako ikada dobijete šansu doći na Oscare, morate povesti svoju mamu", izjavio je tada pjevač.

2. Jared Leto 

Constance Leto, majka Jareda Leta, ukrala je svu pozornost 2014. kad je njezin sin osvojio Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu za 'Dobri dileri iz Dallasa'. 

Dev Patel Fotogalerija

"1971. u Bossier Cityju, Louisiani, bila je tinejdžerica trudna sa svojim drugim djetetom. Odustala je od škole i bila je samohrana majka i nekako je uspjela napraviti bolji život za svoju djecu i sebe. Poticala je svoju djecu da budu kreativni, naporno rade i učine nešto posebno. Ta djevojka je moja majka, a ona je ovdje večeras. A ja samo želim reći, volim te, mama", rekao je Leto s pozornice.

3. Leonardo DiCaprio

Leo je na dodjelu Oscara s majkom došao dva puta - 2014. i 2016., kada je napokon osvojio zlatni kipić. 

"Podupirala me kada sam kao klinac od 12 godina rekao da želim biti glumac. Vozila me na sve te audicije i ona je jedina koja mi je omogućila da radim to što radim", izjavio je Leo. 

4. Javier Bardem

Kada je 2008. osvojio Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Nema zemlje za starce', Javier Bardem se u govoru zahvale obratio se majci s kojom je i došao na dodjelu.

"Mama, ovo je za tebe! Ovo je za tvoje bake i djedove, za tvoje roditelje i sve španjolske glumce", rekao je Bardem.

5. Jonah Hill

Jonah Hill je po uzoru na kolegu DiCapria, s kojim je glumio u 'Vuku s Wall Streeta', na Oscare 2014. poveo majku Sharon Feldstein

6. Bradley Cooper

Bradley Cooper često na dodjele nagrada vodi svoju majku Gloriju. Tako je bilo 2013. kada je bio nominiran za najboljeg glumca za film 'Silver Linings Playbook'. 

"Kada sam se tek počeo baviti glumom, mama mi je rekla - ako ikad budeš nominiran za Oscara, ja sam tvoja pratnja", rekao je Bradley tada. Dvije godine kasnije Bradley je ponovno došao s mamom, ali i tadašnjom djevojkom Suki Waterhouse

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!