Ostani doma
Zabava
YouTube zvijezda 'ubila' obradom Severinina hita
RTL

severinino novo ruho

YouTube zvijezda 'ubila' obradom Severinina hita

Mlada Lu Jakelić u nedjeljnom Top.HR-u hrabro je obradila Severinin hit 'Alcatraz' i sve oduševila

Osim provjerenih zvijezda, Top.HR oduvijek je dao priliku i mladim glazbenim nadama, a ovotjedno gostovanje potvrdilo je očekivanja – YouTube krije prave nebrušene dijamante.

Naime, 24-godišnja YouTube zvijezda Lu Jakelić za svoj je prvi televizijski nastup dobila pravi izazov – zabljesnuti u projektu OBRADI ME NJEŽNO, koji svaki tjedan donosi jednu neobičnu, akustičnu obradu nekog glazbenog klasika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Talentirana Lu u odabiru je bila hrabra, a trud joj se isplatio – „Alcatraz“ kojeg u originalu izvodi Severina njezin je novi viralni hit i stalno nailazi na pohvale gledatelja i glazbenika. „Divna!“, kratko i jasno je napisala glumica i pjevačica Nera Stipičević, a pjevač Bojan Jambrošić je dodao: „Ova mala je čudo!“.

Inače, u spotu za pjesmu „Alcatraz“ pojavljuje se urednik i voditelj Top.HR-a Dorijan Klarić, ali on i Lu ističu kako je riječ tek o zgodnoj slučajnosti.

Severina zasad nije reagirala na obradu mlade glazbenice, a Top.HR u suradnji s najboljim i najpoznatijim domaćim glazbenicima punom parom radi na novim obradama. 

Je li vam bolji original ili obrada, prosudite sami... 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!