Zabava
Zoranu Šprajcu 'Zlatni studio' za najboljeg TV voditelja godine

Čestike

Zoranu Šprajcu 'Zlatni studio' za najboljeg TV voditelja godine

Šprajc je vidno uzbuđen jer je dobio Zlatni studio po izboru čitatelja Jutarnjeg lista održao govor zahvale - samo za RTL Direkt

Ako ste se pitali gdje je u utorak navečer bio Zoran Šprajc, bio je zauzet je -primanjem još jedne nagrade. Upravo su ga čitatelji Jutarnjeg lista proglasili najboljim televizijskim voditeljem godine. Vidno uzbuđen jer je dobio Zlatni studio, održao je govor zahvale - direktno u kameru RTL Direkta. Govor koji bi posramio i one najveće holivudske face. 

"Moram reći da je ovo bio jako neobičan prijenos u kojem nisam mogao reći ništa pa se nadam da ćete me u mojoj emisiji pustiti da kažem par rečenica. Želim se prije svega zahvaliti gledateljima RTL Direkta i čitateljima Jutarnjeg lista, ali da se ne zahvalim samo zbog sebe nego i zbog svoje emisije i svih divnih krasnih ljudi koji za nju rade, zbog dečkiju u grafici koji rade sjajne 'pictose' koji ilustriraju moje blesave nagrade, zbog naših sjajnih snimatelja koji se bacaju po podu da bi snimali, zbog naših sjajnih novinara... Sve kod nas je drukčije, drugačija je i naša urednica Mojmira Pastorčić, ona je drugačija od svega pa vas pozivam da budete večeras s mojim kolegama, oni ionako bolje rade kad mene nema (smijeh), hvala lijepa!", poručio je naš voditelj Zoran Šprajc.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!