Zabava
Oscar: Nominirani će i ove godine dobiti darove vrijedne više od 130 tisuća dolara
Barbara Munker/DPA/PIXSELL

put u Tanzaniju, ali i flasteri za znoj

Oscar: Nominirani će i ove godine dobiti darove vrijedne više od 130 tisuća dolara

Osim časti što su nominirani na dar će dobiti vrijedan nakit, flastere za znoj ispod pazuha te tečaj na kojem će naučiti 'kako se riješiti fobija'

Posebni darovi za glumce koji su nominirani za Oscare, tzv. goodie bags tradicija su 16 godina. Oni su poput 'utješne' nagrade glumcima, redateljima i ostalim članovima filmske industrije kada ne uspiju osvojiti zlatni kipić, 

I ove godine bit će tu svega, a procjenjena vrijednost je oko 138.000 dolara.

Nominirani na ovogodišnjoj 90. dodjeli Oscar će između ostalog dobiti i 12-dnevno putovanje u Tanzaniju, Grčku, Zanzibar i na Havaje te dijamantu ogrlicu.

 

Uživat će u onim već viđenim darovima poput šminke, sitnih gadeta poput zvučika koji levitira, treninga s osobnim trenerom, vitaminima za mršavljenje, kozmetičkim tretmanima i zubarskim operacijama. Kako bi se obranili od napasnika, dobit će i mini 'fancy' suzavac, baš kao i flastere za znoj ispod pazuha. 

Među darovima se nalazi i tečaj na kojem će naučiti 'kako se riješiti fobija", a oni koji su bez partnera, dobit će i eksluzivnu pozivnicu za lansiranje nove dating aplikacije. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!