Zabava
Stiže novi sitcom 'Dragi susjedi'

nova zabava

Stiže novi sitcom 'Dragi susjedi'

Fantastična glumačka postava nasmijat će gledatelje RTL-a do suza u novoj domaćoj humorističnoj seriji čija radnja prati život susjeda koji stanuju u istoj zgradi

'Dragi susjedi' novi je sitcom u kojem su glavni junaci stanari jedne zgrade, naizgled obični, a zapravo vrlo živopisni ljudi. Sitcom režiraju Marko Manojlović, redatelj popularnog serijala 'Andrija i Anđelka' i cijenjeni kazališni redatelj, te poznati redatelj Dejan Karakljajić, dok su adaptaciju scenarija napravili Milivoj Puhlovski, redatelj kultnih 'Smogovaca', te Stanislav Tomić, redatelj mnogih domaćih serija. Format je rađen po francuskom originalu 'Nos Chers Voisins', koji se punih pet sezona prikazivao u Francuskoj, a zbog velike popularnosti sitcom se emitirao i u Belgiji, Finskoj, Sloveniji, Italiji, Kanadi te Brazilu.

Naše „drage susjede“ glume Nataša Dangubić i Moamer Kasumović, koji će se gledateljima predstaviti kao tradicionalni i konzervativni bračni par Zovko, dok će Katarina Marković i Petar Ćiritović  glumiti moderne i slobodoumne supružnike Perković.  Legendarnom srpskom glumcu Zoranu Cvijanoviću pripala je uloga glavne sveznalice u zgradi – domara, a atraktivna Ornela Vištica okušat će se u ulozi seksi susjede zbog koje će muškarci u zgradi često gubiti glavu, što se neće svidjeti ženskim stanarima zgrade. Simpatični Asim Ugljen i Ivan Magud u sitcomu će postati cimeri koji žive do seksi Ornele za kojom sline, a ne mogu smisliti gospođu Zovko, koja ih često poziva na red.

„Ulogu doživljavam kao velik izazov jer je ona moja suprotnost. Rijetko mi se kao glumici događa da neki lik nema gotovo niti jednu zajedničku crtu sa mnom pa mi je zbog toga još veće veselje bilo uskočiti u lik stroge, stisnute, konzervativne žene, spremne da osudi sve što joj se čini malo modernijim“, kaže Nataša Dangubić, koja hvali scenarij i ekipu na setu.

„Ekipa okupljena oko ovog projekta doista je fantastična. Drago mi je, također, što je nama glumcima dana kreativna sloboda te mogućnost improvizacije na licu mjesta pa tako do izražaja dolaze i glumačka spretnost i duhovitost“, priznaje Nataša.

Njezin kolega Petar Ćiritović ističe kako opuštena i prijateljska atmosfera na setu dodatno potiče kreativnost glumaca te svoju ulogu opisuje ovako: „Moj Perković je jedan od onih susjeda zbog kojih povremeno na oglasnim pločama u našim stambenim zgradama osvanu poruke u kojima se mole dragi susjedi da ljubav vode u tišini“, našalio se Ćiritović.

Šezdesetogodišnji glumac Zoran Cvijanović, iza kojeg su mnogi uspješni filmski naslovi, pak ,ističe kako mu je ovo prva uloga u ovakvoj vrsti formata.

„U ovoj vrsti sitcoma sam prvi put i moram priznati da je na neki način vrlo zanimljivo te mi uloga kućepazitelja Gazivode predstavlja veliki izazov. Sitcom od glumca traži puno koncentracije i potrebu da se prilagođava situaciji u kojoj se našao te da na licu mjesta pronađe rješenja“, kaže Cvijanović, koji smatra da će 'Dragi susjedi' naići na simpatije publike.

„Ovo je jedan jako zanimljiv projekt, u kojem se radi o zgradi i susjedima koji u njoj žive te dosta sliči načinu života kojim svi mi živimo. Zbog toga ovaj sitcom ima veliki socijalni aspekt i mislim da će se zato svidjeti svim gledateljima“, zaključio je Cvijanović.

Prve zabavne zgode i zanimljive situacije 'Dragih susjeda' pogledajte u subotu, 21. travnja u večernjem terminu na RTL-u! Vidimo se u susjedstvu!

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!