Zabava
Jedna od ovih 12 ljepotica postat će nova Kraljica Hrvatske
Josip Čekada

bliži se finale

Jedna od ovih 12 ljepotica postat će nova Kraljica Hrvatske

Bliži se finalna večer jednog najstarijih izbora ljepote kod nas

Rovinjski hotel Lone bit će središte ljepote 5. prosinca 2018., zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji će se ondje održati uz veliku podršku turističke zajednice grada Rovinja. Kraljica Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote u Hrvatskoj.

(FOTO: Josip Čekada)

Čak 12 prekrasnih kandidatkinja iz raznih krajeva Hrvatske, predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo. Publici će se djevojke predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama, potom u raskošnim vjenčanicama te u kupaćim kostimima. 

(FOTO: Josip Čekada)

Kroz svečanost će nas voditi lijepi i zabavni Mario Sedmak i Mirna Maras, a u zabavnom djelu izbora nastupit će najpoznatija hrvatska dance grupa Colonia i poznati pjevač i skladatelj Neno Belan. Pored pjevačkih točaka svojim plesnim vještinama zaplesat će odlična plesna skupina Megablast.

(FOTO: Josip Čekada)

Pridružite se ovoj svečanoj manifestaciji, podržite festival ljepote, talenta i zabave te rezervirajte datum 5. prosinca za Kraljicu Hrvatske i za vrhunsku zabavu koju će organizatori pripremiti nakon proglašenja pobjednice. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!