Zabava
Ne propustite premijeru hit realityja LOVE ISLAND na RTLplayu
Promo

novi hit

Ne propustite premijeru hit realityja LOVE ISLAND na RTLplayu

Jednu od najpopularnijih i najkontroverznijih britanskih reality emisija, LOVE ISLAND, možete besplatno gledati na RTLplayu

Ovu popularnu dating reality emisiju, ITV je 2015. oživio za novu generaciju gledatelja. Pod voditeljskom palicom popularne Caroline Flack, emisija je doživjela nevjerojatan uspjeh u Velikoj Britaniji, a sama voditeljica je izjavila kako se bez mobilnih telefona, bez interneta, bez „dating“ aplikacija natjecatelji zapravo vraćaju staroj umjetnosti zavođenja i zaljubljivanja.

Love Island uključuje grupu natjecatelja, pod zajedničkim nazivom Otočani, koji žive izolirano od vanjskoj svijeta u egzotičnoj vili na Mallorci pod stalnim video nadzorom. Kako bi osigurali svoj ostanak u vili, Otočani moraju međusobno biti „spareni“ i uspješno odrađivati zadatke, a pobjednički par u finalu osvaja 50 000 funti.

Parovi se suočavati s mnogim igrama i izazovima koji će testirati njihove fizičke i mentalne sposobnosti, a kao nagradu mogu osvojiti i romantične spojeve van vile te potencijalno pronaći ljubav svojih života.

Može li se prava ljubav pronaći na otoku ljubavi… ili je sve to samo igra?

Ovu uzbudljivu reality emisiju punu ljubavnih drama, ali i zanimljivih izazova i zapleta koji će testirati njihovu sposobnost opstanka, nikako ne smijete propustiti.

Registrirajte se besplatno na RTLplay i uživajte u megapopularnom realityju, bilo kad i bilo gdje!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!