Zabava
Kampiranje umjesto skupih hotela: Tel Aviv podiže grad šatora za Eurosong
www.profimedia.hr

veliki interes

Kampiranje umjesto skupih hotela: Tel Aviv podiže grad šatora za Eurosong

Gradske vlasti objavile su da će turistima ponuditi bazično kampiranje, ali i luksuzniju varijantu

Turisti koji u svibnju namjeravaju doći na Eurosong u Tel Aviv moći će umjesto smještaja u skupim hotelima izabrati urbano kampiranje. 

Gradske vlasti objavile su da će turistima ponuditi bazično kampiranje, ali i luksuzniju varijantu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Grad šatora" će biti podignut u parku Yarkon, nedaleko od dvorane u kojoj će Eurosong biti održan, i imat će sve potrebne sadržaje kakvi obično prate kampiranje.  Očekuje se da će europsko pjevačko televizijsko natjecanje privući najmanje 10.000 inozemnih turista u Tel Aviv, grad s nešto više od 400 tisuća stanovnika.

Gradonačelnik Ron Huldai objavio je da će cijene kampiranja biti pristupačne, ali konkretne brojke nije iznio. To će svakako biti dobra opcija za dio turista jer su ionako visoke cijene hotelskog smještaja u Tel Avivu odletjele u nebo za vrijeme održavanja Eurosonga. 

Izraelska pjevačica Netta Barzilai pobijedila je na Eurosongu 2018. u Lisabonu i tako Izraelu omogućila ovogodišnje domaćinstvo.  

Niz međunarodnih kulturnih djelatnika kritiziralo je odluku da se Izraelu dopusti organizacija Eurosonga i pozivaju na bojkot događaja, optužujući izraelsku vladu za sustavno kršenje ljudskih prava Palestincima. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!