Ostani doma
Zabava
Vrbovčanka Sara Siladji izabrana za Miss Zagrebačke županije
Boris Mataković

izbor ljepote

Vrbovčanka Sara Siladji izabrana za Miss Zagrebačke županije

Novoizabrana Miss Zagrebačke županije Sara Siladji dolazi iz Vrbovca, a učenica je srednje škole u Dugom Selu

Za Miss Zagrebačke županije 2019. godine izabrana je Sara Siladji, koja će predstavljati Zagrebačku županiju na Izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Izbor Miss Zagrebačke županije 2019. održao se u Dugom Selu, a lentu pobjednici uručio je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian. Svečani program izbora donio je i pravu glazbenu poslasticu; talentirani mladi glazbenik Matija Cvek izveo je hit 'Visine' i plesni singl 'Praviš me ludim'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dugo Selo pokazalo se kao jako dobar domaćin ovakvim natjecanjima. Večeras sam vrlo ponosan što je naša susjeda iz Vrbovca osvojila krunu i što će ponosno predstavljati našu županiju na izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta. Uvjeren sam da ćemo ove godine imati, ne prvu pratilju, već Miss Hrvatske", najavio je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.

Novoizabrana Miss Zagrebačke županije Sara Siladji dolazi iz Vrbovca, a učenica je srednje škole u Dugom Selu.

"Fantastično se osjećam, na neki način nisam ovo očekivala, ali sve je odlično završilo! Vidjet ćemo kako će biti na izboru za Miss Hrvatske", rekla je 180 cm visoka Sara, kojoj je modeling hobi.

FOTO: Boris Mataković

Miss medija proglašena je Antonija Radošević, a izabrali su je glasači putem društvenih mreža. Prva pratilja je Barbara Jakovljević iz Brdovca, studentica kemije na PMF-u, dok je lentu druge pratilje ponijela Marta Krajačić iz Vrbovca, studentica menadžmenta u turizmu i hotelijerstvu.

Svečani program izbora donio je i pravu glazbenu poslasticu; hit 'Visine' i plesni singl 'Praviš me ludim' izveo je talentirani mladi glazbenik Matija Cvek.

"Velika mi je čast što sam prisustvovao ovom izboru za Miss Zagrebačke županije; odlična je organizacija, sve jako lijepo izgleda, a misica je predivna, zadovoljan sam izborom", rekao je Matija i najavio sljedeći singl koji će izaći za tri tjedna.

FOTO: Boris Mataković

Miss Hrvatske za Miss Svijeta je najstarije i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote koje se održava od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo lijepa lica, one su talentirane, teže visokom obrazovanju, aktivne su u humanitarnim akcijama, a svojim stavovima i ponašanjem zavrjeđuju biti ponosnim predstavnicama svoje zemlje.

Ovogodišnji izbor za Miss Hrvatske održat će se kroz cikluse županijskih natjecanja, a prilika da ponesu tu zavidnu titulu prvo se pružila djevojkama iz Zagrebačke županije.

"Ovo je prvi županijski izbor, sezona je krenula! Tek ćemo vidjeti koje će djevojke odabrati u drugim županijama. Sara Siladji prva je koja je započela taj ciklus, i zaista je lijepa", rekla je Maja Vračarić, direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Izbor za Miss Zagrebačke županije 2019. godine održan je na jednoj od najatraktivnijih lokacija seoskog turizma u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Kleti obitelji Bunčić u Dugom Selu.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!