Ostani doma
Zabava
Što povezuje Senidah, Lepu Brenu, Petra Grašu i Ninu Badrić?
skymusic

MAC 2020

Što povezuje Senidah, Lepu Brenu, Petra Grašu i Ninu Badrić?

"Genijalno, genijalno, genijalno!”, '"Kao Grammy nagrada u svijetu", samo je dio komentara nakon prošlogodišnje dodjele MAC nagrada u Beogradu.

 

Od Nine Badrić, Jelene Rozge, Senidah, pa do Lepe Brene svi imaju hvale dodjelu koja je bila ove godine u siječnju. 

Zasad nije otkriven novi datum održavanja ovog spektakla, no znamo da je to produkcijski bila najkompleksniji glazbeni događaj ikada održan u ovom dijelu Europe. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatski izvođači slavili su na prvom MAC-u. Stjepan Hauser dobio je Zlatni MAC, najveće priznanje na ceremoniji, Tony Cetinski odnio je laskavo priznanje za pop pjevača godine, a Jelena Rozga priznanje za pop pjesmu ženskog izvođača po mišljenju publike za pesmu “Uzmem koliko mi daš”.

Pesma “Ako me pitaju” Petra Graša proglašena je najboljom pop pjesmom muškog izvođača koju su izabarale radio postaje, dok je bend Niplepeople za “Nikada” nagrađen priznanjem za najbolju elektro i alternativnu pop pjesmi koju su izabrale radio postaje. Parni valjak je svojom pesmom “Vrijeme” poneo priznanje za najbolju rock pjesmu koju su izabrale radio postaje. 

U međuvremenu, MAC se našao u odabranom društvu najvećih i najboljih svetskih događaja koji se natječu za prestižna međunarodna priznanja: ceremonija je ušla u finale izbora za BEA (Best Event Awards), Eventex i German Brand Awards nagrade.

 

 

Reci što misliš!