Ostani doma
Zabava
RTL Music dobio važnu nagradu za prošlu godinu
Promo

nagrada Eventima

RTL Music dobio važnu nagradu za prošlu godinu

RTL Music se može pohvaliti doista sjajnom lanjskom godinom za koju su sada dobili i posebno priznanje

RTL Music uistinu se može pohvaliti plodnom prošlom godinom, tijekom koje je organizirala brojne vrhunske koncerte, predstave i evente domaćih i stranih izvođača, a sada je osvojila i važno priznanje za najveći broj događaja u prodaji u 2019. godine koje dodjeljuje Eventim, tvrtka specijalizirana za distribuciju ulaznica.

„Izrazito sam ponosan na nagradu Eventima s najviše prodanih događaja u 2019. godini. Za cijeli RTL Music to je veliko postignuće s više od 25 koncerata koje smo održali u prošloj godini - neke samostalno, ali neke i u partnerstvu. Želio bih istaknuti koncert The Chemical Brothersa u Domu Sportova, Željka Bebeka u Spaladium Areni te Miše Kovača u Areni Zagreb, kao tri najveća i najzaslužnija koncerta za ovu nagradu. U 2020. godini pripremamo još puno toga, ali se veselimo i novim mogućim nagradama“, rekao je voditelj RTL Musica Danko Stefanović, a Damir Vranić, direktor Eventima za Hrvatsku i Sloveniju imao je riječi pohvale za RTL Music.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ovim priznanjem želimo vam čestitati na izvrsnoj 2019. godini koju ste obilježili brojnim i iznimno zanimljivim događajima na kojima nam je bilo jako drago sudjelovati stoga ne sumnjamo kako će i ova godina biti puna vaših događaja koje s nestrpljenjem očekujemo.“

RTL Music uspješno djeluje već tri godine, a poslovni im je cilj prikupiti najsposobnije glazbene umjetnike, skladatelje, tekstopisce, producente, izvođače i ostale kreativne ljude iz glazbene industrije.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!