Ostani doma
Zabava
Ekskluzivna svjetska suradnja: Ivan Zak feat. L'Titude feat. Fya Philly, predstavljaju ljetni hit 'Ja ti se kunem'!
Promo

Novi ljetni hit

Ekskluzivna svjetska suradnja: Ivan Zak feat. L'Titude feat. Fya Philly, predstavljaju ljetni hit 'Ja ti se kunem'!

Pjesmom ‘Ja ti se kunem’, Zak je zakoračio prema novom zvuku, kojim će i dalje ići, a koji će biti nit vodilja u radu, kada su u pitanju nove skladbe.


Za koji dan i kalendarski nam dolazi ljeto, a sa njime i novi hitovi.

Ivan Zak jedan je od izvođača, koji u najtoplije doba godine, uvijek iz svoje autorske radionice ‘izbaci’ glazbeno iznenađenje za svoju publiku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovoga puta otišao je itekako nekoliko koraka dalje, te ekskluzivno predstavlja pjesmu ‘Ja ti se kunem’ i novu svjetsku suradnju, sa glazbenicima, L’Titude & Fya Philly, koji dolaze iz Južne Afrike.

Kada je u pitanju rap glazba, spomenuta ekipa, bio je najbolji mogući odabir, u što se imamo prilike od danas i uvjeriti.

Pjesmom ‘Ja ti se kunem’, Zak je zakoračio prema novom zvuku, kojim će i dalje ići, a koji će biti nit vodilja u radu, kada su u pitanju nove skladbe.

‘L’Titude & Fya Philly, ljudi su koje sam upoznao, i čija je odlična energija na mene djelovala tako, da je do suradnje jednostavno moralo doći.
Glazbeni dvojac, osjeća glazbu, na isti način, kao i ja, što je itekako pridonijelo pri stvaranju pjesme ‘Ja ti se kunem’.

Siguran sam da će publika prepoznati tu ‘glazbenu kemiju’, koja je nastala među nama, i da imamo hit, koji će obilježiti ljeto u koje smo zakoračili.’, poručio je Ivan Zak

Novi ljetni hit, prati i odličan video spot, snimljen u produkciji IZ Videos, Ivanovoj glazbenoj ‘etiketi’, koju je nedavno pokrenuo.

Za sam kraj, pozivamo vas da ljeto pred nama začinite na najbolji mogući način slušajući i uživajući u pjesmi ‘Ja ti se kunem’, a ovaj itekako najbolji glazbeni recept preporučuje vam Ivan Zak u suradnji sa L’Titude & Fya Philly. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!