Zabava
Goran Bare se razvodi i kreće u borbu za sina

NOVA STRANICA

Goran Bare se razvodi i kreće u borbu za sina

Bare se probudio - razvodi se od druge supruge, pokušava normalizirati odnos sa sinom, a s grupom Majke radi na izboru pjesama za novi album.

ZAGREB - U jednom od najiskrenijih intervjua u karijeri, Goran Bare progovorio je o aktualnom razvodu, smrti prve supruge koja mu je doslovno umrla pred očima, te odnosu sa 14-godišnjim sinom Miranom za kojeg će se, kaže, boriti do kraja. Frontmen legendarnih Majki otkrio je i kako se više ne drogira, a uskoro se namjerava riješiti i Subotexa, terapije koja mu je pomogla u ovisnosti. Da su za njega došli bolji dani, Bare je potvrdio informacijom kako se viša s jednom djevojkom, te priprema novi album s Majkama, kao i druge glazbene projekte.

"Da, razišli smo se. Nismo se još službeno razveli jer ona ne želi potpisati potrebne papire, ali radim na tome i svakako ću inzistirati na razvodu. Za mene je to bila velika pogreška - oženio sam je iz čistog poštovanja jer je bila uz mene kad mi je bilo teško, a to nije razlog za brak. To nikako nije bila ljubav. Kajem se zbog cijele te stvari. Ali nisam je oženio zato što sam to želio, učinio sam to da smirimo njezinu majku koja je imala problem s tim da joj kći živi u izvanbračnoj zajednici", priznao je Goran Bare tjedniku Story i dodao kako je priča pukla zbog njezinog prigovaranja kojeg više nije mogao trpjeti.

Osebujni Bare progovorio je i o smrti prve supruge, događaju za kojeg kaže da mu je obilježio život. "Jedne sam se večeri vratio s gaže, legli smo u krevet i kad sam zaspao, ona je otišla u grad i uzela drogu. Ujutro se nije probudila. Morate znati da nije konzumirala heroin ni tijekom trudnoće ni dok je dojila. Zato mislim da ju je slomio taj nagli povratak drogi. Ta slika nje u našem krevetu me godinama proganjala. Nisam mogao spavati, imao sam noćne more", priznao je pjevač koji trenutno ima jedan cilj - ponovo uspostaviti odnos sa sinom.

Iako kaže kako postoji šansa da se 14-godišnji Miran uskoro preseli kod njega u Zagreb, priznaje da je u posljednjih nekoliko godina, zbog brojnih privatnih problema, zapostavio odnos s jedincem. "Sad mi preostaje samo da popravim situaciju, što i planiram. A ako ne uspijem, onda ga i ne zaslužujem", pokajnički će Bare, koji je očito napokon okrenuo novu stranicu u životu.

Reci što misliš!