Ostani doma
Zabava
KulaKula festival u Trogiru otvoren kazališnom premijerom
Damira Kalajžić

Fantastičan projekt

KulaKula festival u Trogiru otvoren kazališnom premijerom

Ulaznice za KulaKula festival možete potražiti u sustavu entrio.hr ili u uredu TZ Trogir.

Kazališnom premijerom monodrame "Vla Vla Vlajland Cabaret", Ecija Ojdanić otvorila je ovog petka treće izdanje KulaKula festivala u Trogiru.

Sjedala s razmakom, djelatnici s maskama, beskontaktno plaćanje karticom, popis posjetitelja na ulazu i obavezna dezinfekcija postali su tako scenografija i uvod u ljetnu večer koja je napokon Trogiranima donijela smijeh i svima potrebnu relaksaciju u ovo vrijeme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Damira Kalajžić)

Dogodovštine jedne Čistačice u tekstu koji potpisuje redatelj predstave Ivan Leo Lemo, postale su tako centar zbivanja koji je odveo posjetitelje na duhovito i katarzično putovanje glavne junakinje trbuhom za kruhom od rodnih Hrvaca preko Njemačke pa sve do Wuhana.

Napokon je smijeh postao ono što se širilo među posjetiteljima predivne Kule Kamerlengo koja je kao i Trogir dio UNESCO baštine.

(FOTO: Damira Kalajžić)

Ovim događajem započelo je treće izdanje KulaKula festivala koji će svoj vikend imati 06.-08.08. na već dobro poznatim lokacijama: bazenu hotela Brown Beach House gdje ce nastupiti The Frajle te Kuli Kamerlengo gdje nas očekuju Goran Bare & Majke,Edo Maajka, CAMBI. i Neno Belan & Fiumensi.

Koncert Darko Rundek Kvarteta koji je trebao biti održan ovaj tjedan pomiče se na novi termin 21.08. te tako zatvara ovogodišnje izdanje KulaKula festivala u Trogiru.

Ulaznice za KulaKula festival  možete potražiti u sustavu entrio.hr ili u uredu TZ Trogir.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!