Zvijezde
Uskoro više neće biti teško raspoznati blizanke Olsen
AP Images

previše plastičnih operacija

Uskoro više neće biti teško raspoznati blizanke Olsen

Blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen su se pojavile na dodjeli nagrada World Of Children u New Yorku i pritom privukle puno pažnje. Glavni razlog tomu je činjenica da njih dvije trenutno izgledaju prilično drugačije, što je potaknulo šuškanja o plastičnim operacijama jedne od njih, Mary-Kate.

Mary-Kate i Ashley Olsen vjerojatno su najpoznatije blizanke na svijetu koje su nas osvojile još kao malene djevojčice svojim ulogama u brojnih dječjim filmovima i serijama.

28-godišnje blizanke su se pojavile na dodjeli nagrada World Of Children u New Yorku i pritom privukle puno pažnje.

Glavni razlog tomu je činjenica da njih dvije trenutno izgledaju prilično drugačije, što je potaknulo šuškanja o plastičnim operacijama jedne od njih, Mary-Kate.

Mary-Kate i Ashley su dvojajčane blizanke, ali zbog nevjerojatne sličnosti, mnogi su često mislili da su jednojajčane. Ipak, sada ih je vrlo lako razlikovati jer Mary-Kate sve manje liči na sebe, ali i na svoju sestru blizanku.

Nekadašnje dječje zvijezde sada su uspješne modne dizajnerice, a njihova imena su postala jedna od najcjenjenijih u svijetu mode i dizajna. Danas se bogatstvo sestara Olsen procjenjuje na 300 milijuna dolara.

Reci što misliš!